CECA NA UŠĆU: Ozvučenje od milion vati, bina u obliku sunca

Ceca će na Vidovdan prisutnima priuštiti pravi spektakl koji će biti jedan od najvećih audio-vizuelnih poduhvata u našoj zemlji

  • 17

Srpska folk pevačica Ceca Ražnatović sprema veliko iznenađenje za sve koji dođu na njen koncert na Vidovdan, 28. juna na Ušće. Svetlosni efekti i animacije nadmašiće sve dosad viđeno, a bina će biti široka 90 metara i visoka 35. Ozvučenje će biti marke JBL i jako milion vati.

Za ovaj spektakl kompletnu produkciju radi "Miligram mjuzik", koji je angažovao kompanije "Studio Berar" i "Stejdž pro", a Aleksandar Milić Mili najavljuje da će ovo biti zasigurno jedan od najvećih audio-vizuelnih poduhvata u našoj zemlji. Mili najavljuje binu u obliku sunca, a animacije ceo stejdž pretvaraju u ogroman ekran.

Takođe, angažovano je mnogo plesača, a na izradi celog projekta radi se već nekoliko meseci. Mili navodi da će ovaj spektakl prevazići sve što smo do sada imali prilike da vidimo. Podsetimo, karte za Cecu mogu se naći u prodaji po ceni od 800 do 11.000 dinara, koliko košta VIP loža.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • saša

    18. jun 2013 | 15:20

    nemoguće!!! ja sam bio uveren da će bina biti u obliku krsta, brojanice...ili Kosova...ovako onda neću ni ići :(

  • Markooooo

    18. jun 2013 | 15:20

    Auuu na ovoj slici je ista Vendi!

  • Maja

    18. jun 2013 | 15:04

    KOPIRA ;) LJUBOMORA JE GADNA STVAR A CECO? ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA