CECA NACIONALE: Od cvetka zanovetka do balkanske folk dive! (FOTO) (VIDEO)

Svetlana Ražnatović je tokom svoje karijere prošla kroz brojne transformacije i od simpatične devojčice iz Žitorađe postala jedna od najseksepilnijih srpskih pevačica

  • 19

Srpska folk pevačica Ceca Ražnatović prirediće na Vidovdan 28. juna na Ušću pravi spektakl za koji najavljuje da do sada nije viđen na našim prostorima. Pevačica je pre koncerta izdala novi album i snimila spot za pesmu "Da raskinem sa njom", a mi vam predstavljamo zanimljivu galeriju Cecinih fotografija kroz razne faze u njenom životu, od mlade tinejdžerke sa loknama, pevačice sa jakom šminkom, pa sve do današnje transformacije u zrelu ženu i jednu od najvećih balkanskih zvezda.

Prva fotografija je iz vremena kada je Ceca bila simpatična devojčica iz Žitorađe sa loknama i gustom kosom, a ono što je ostalo isto jesu veoma upečatljive oči. Ražnatovićeva je prvi put zapevala kada je imala samo devet godina, a sa trinaest je nastupila u jednom crnogorskom hotelu. Prvi album kojim je Ceca započela karijeru ostao je upamćen po pesmi "Cvetak zanovetak".

Pogledajte Cecu u najranijem periodu dok peva "Cvetak zanovetak": 

Sa 20 godina, Ceca počinje da neguje rok stil, oblačeći top sa nitnama, a frizura će verovatno začuditi sve njene fanove, budući da je znaju sa dugom i bujnom kosom. Svetlana je na slici kratko ošišana sa strane, a gore je pustila kosu i zalizala je. Nakon toga, šiša se potpuno kratko za promociju svog albuma "Fatalna ljubav", koji je izdala 1995. godine.

Potom počinje moda devedesetih, a Ceca je prati obučena uglavnom u bunde i uz skupocen nakit, dok kosu pušta i pravi lokne. Na slikama uglavnom prikazuje svoje grudi, a kupaći kostimi i veoma velike ogrlice, kao i kačketi, postaju njen zaštitni znak. Kako sazreva, lepa pevačica menja stil iz korena, priča se da je za to bio zadužen njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkankoji je tražio što više seksepila od nje. 

Pogledajte Cecu dok peva "Fatalnu ljubav" 1995. godine sa kratkom kosom:

Ceca je svoj izgled menjala i uz pomoć estetske hirurgije, a kako je svojevremeno izjavila, grudi joj je povećao Brazilac, jedan od najpoznatijih plastičnih hirurga na svetu.

- Ne vidim šta je tu čudno, htela sam da imam lepe grudi. Ne stidim se toga i operisaću sve što mi bude smetalo na telu i licu - objasnila je Ražnatovićeva.

Najnoviji Cecin spot "Da raskinem sa njom" u kojem je potpuno drugačija:

Provokativne poze srpske pevačice krase naslovnice mnogih magazina, a Ceca i danas važi za jednu od najzgodnijih žena na našoj sceni.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voodoo

    21. jun 2013 | 08:26

    Uzas od nacije kad se deli na Jecu i Cecu. Necu takvo drustvo. Hocu kulturu bre.

  • Djordje Tamara-Ogi Radojicic

    21. jun 2013 | 01:04

    i ja da sam uradila toliko operacija na sebi izgledala bi jos bolje!

  • felixkirchbaum

    21. jun 2013 | 01:01

    Kad je neko lep onda je lep.Bog joj dao prirodnu lepotu,a ona samo usavrsavala poneku stvar.Bila i ostace lepa i u 99.godini i jos dalje.Nije nista izoblicila na sebi,ni preterala,da odudara od njenog lica i tela.Ja kao zensko joj skidam kapu,ima stil,pojavu,nastup,ma Dama u svakom pogledu.Muzika joj je lako prihvatljiva ulazi u usi i srca.Zelim joj svu srecu poslovno i privatno,kao i njenoj porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA