TURCI BESNI: Nova Hurem ima 48 godina!

Turska javnost je šokirana činjenicom da će ulogu nove Hurem, umesto Merjem i Gulčin, tumačiti Vahide Gordum (48), a forumi su preplavljeni negativnim komentarima o ovoj turskoj glumici

  • 3

Taman što se turska, ali i šira javnost, navikla da će bivšu Hurem Merjem Uzerli zameniti Gulčin Santirčioglu, snimljena je 103. epizoda poslednje sezone u kojoj se kao sultanija Hurem pojavljuje Vahide Gordum (48). Gledaoci su potpuno razočarani, a forumi su preplavljeni negativnim komentarima o novoj Hurem.

Najveća briga Turaka trenutno nisu protesti koji se već danima organizuju u Istanbulu, već nova Hurem koja im uopšte nije za tu ulogu. Naime, vest da je Vahide Gordum zamenila Merjem je udarna vest u svim turskim medijima. Od 103. epizode, Vahide se pojavljuje u novoj ulozi, ali su fanovi razočarani izborom produkcije "TIMS".

- Osećam se počašćenom što mi je pripala ova uloga i nadam se da će i publika uživati u nastavcima serije - rekla je Gordum za turske medije.

Od vatrenocrvene kose koja je bila obeležje Hurem nema ni traga, jer je nova glumica smeđa, a sa Merjem nema nikakvih fizičkih dodirnih tačaka. Kako će se Vahide snaći u ulozi sultanije Hurem, ostaje da se vidi u narednom periodu.

(A. Č. / Magazin Bugun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • to sam ja

    21. jun 2013 | 15:55

    Uuuuuu sta sad niko gledat neće

  • Huremovac (Meryem Uzaerli)

    27. jun 2013 | 18:25

    Hocemo Meryem u ulozi Hurrem.Vahide nikako ne lici na Meryem a niti na nasu Hurrem.Nema sanse da uspije.Hurremovci ce to potvrditi!!!!! MERYEM CE ZA NAS ZAUVIJEK BITI SULTANIJA HURREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Huremovac (Meryem Uzaerli)

    27. jun 2013 | 18:27

    Nisu samo TURCI BJESNI.I svi mi smo.Niko vam seriju nece gledati MERYEM U ULOZI HURREM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA