JOVANA: Udaću se za Danijela, žao mi je što nisam trudna! (VIDEO)

"Pre tri noći Danijel i ja smo mislili da sam trudna, međutim, na našu žalost nisam. Ja bih to iznela dostojanstveno sa pravim čovekom, mojim budućim suprugom koga ću da pratim do kraja života", rekla je misica pred svim farmerima

  • 5

APLAUZ! Nakon što se vratila od doktora, Jovana je otkrila farmerima da, i pored njenih sumnji, nije u drugom stanju, već da je imala probleme sa jajnicima, te da je zbog toga na poštedi. Uz to, misica je istakla da je Danijel čovek njenog života i budući suprug, što su farmeri pozdravili aplauzom.

Nakon što je dva dana provela van "Farme", takmičari su se zabrinuli za njeno zdravlje, dok je ona sama posumnjala da je u blagoslovenom stanju.

- Pre tri noći Danijel i ja smo mislili da sam trudna, međutim, na našu žalost nisam. Ja bih to iznela dostojanstveno sa pravim čovekom, mojim budućim suprugom koga ću da pratim do kraja života. U pitanju je upala jajnika i zbog toga moram da mirujem - ispričala je misica i zbog iskrenosti dobila gromoglasan aplauz farmera.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rudar

    21. jun 2013 | 14:54

    E tuko. Ljubav je lepa i sve je to ok ali ne lupetaj o tome posle 2 meseca u nenormalnom okruzenju

  • saska karan

    21. jun 2013 | 16:07

    Tvrdim da mozes da se zaljubis brzo i da to bude za ceo zivot! Bila sam deset god sa jednim i nista,a za dva meseca nasla ljubav i udala se. Bravo Jovana samo napred!

  • lule

    21. jun 2013 | 16:32

    da bi show bi gledan ovaj ce je zaprositi ova ce pristati i kada izadju napolje vec vidjena prica je da su raskinuliiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA