SUD ODLUČIO: Žeraru Depardjeu oduzeta dozvola zbog vožnje u pijanom stanju!

Poznatom glumcu sud je naložio da plati 4.000 evra kazne i suspendovao mu je vozačku dozvolu na šest meseci jer je prošle godine imao saobraćajku dok je pijan vozio skuter

  • 1

Sud u Francuskoj naredio je glumcu Žeraru Deparđeu da plati 4.000 evra kazne i suspendovao mu vozačku dozvolu na šest meseci zbog vožnje skutera u pijanom stanju. Ovaj 64-godišnji glumac, uhapšen je u novembru prošle godine nakon što je pao sa skutera, a tom prilikom je utvrđeno da ima tri puta više promila alkohola u krvi nego što je dozvoljeno, prenosi AFP.

Njemu je suđeno u odsustvu nakon što se više puta nije pojavio na sudu. Depardje poslednjih nedelja snima film u Rusiji. Glumčev advokat Erik de Komon izjavio je da je razočaran ishodom suđenja, nakon što je rekao sudu da je njegov klijent popio samo nekoliko čaša šampanjca par sati pre nego što je seo na motor.

Poznati Obeliks, poslednjih nekoliko godina postao je više poznat po svojim ispadima u javnosti nego po svojoj glumi. Podsetimo, glumac je u novembru saopštio da se seli van granica Francuske, nakon što je predsednik Fransoa Oland najavio da će oni koji imaju primanja veća od milion evra na godišnjem nivou, plaćati porez 75 odsto.

Depardje je potražio novi dom u Belgiji, a predsednik Rusije Vladimir Putin ga je imenovao građaninom Rusije. Ova odluka je pokrenula mnoge kontroverze, kao i njegovo prijateljstvo sa Putinom i liderom Čečenije Ramzanom Kadirovim.

(A. Č./ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA