JOVANINA PORODICA : Danijel je od sada deo naše familije, slavlje nastavljamo u Nišu!

"Porodica Alibabić je bogata za još jednog člana a sigurni smo da će im naša Jovana ispuniti kuću radošću i veseljem", rekli članovi Jovanine porodice, koju je na "Farmi" u petak uveče zaprosio Danijel Alibabić

  • 4

Misica Jovana Nikolić pristala je da se uda za Danijela Alibabića. Kao što je poznato, mladi crnogorski pevač zaprosio je manekenku na "Farmi", a atraktivna Nišlijka je bez razmišljanja rekla da pristaje.

Svoje ushićenje nije krila ni Jovanina porodica, koja najavljuje slavlje u Nišu:

-Draga naša Jovana, uzbuđeni smo i srećni, emocije su nam uzburkane. Srećni smo jer ti na licu vidimo radost i sreću, tu su i suze radosnice. Drago nam što je Danijel od sada deo i naše porodice Nikolić. Porodica Alibabić je bogata za još jednog člana a sigurni smo da će im naša Jovana ispuniti kuću radošću i veseljem. Draga naša deco neka  vam svaki dan u životu bude vesei, radostan i srećan kao sada. Hvala Zadruzi i svim farmerima koji dele predivne trenutke sa njima. Dragoj Goci od srca hvala što je večera zamenila i mene (Svetlanu Nikolić, Jovanina majka, prim.aut.) i Danijelovu mamu. Hvala vam svima a slavlje nastavljamo u Nišu, uz prisustvo svih farmera i porodice Alibabić. Srećno deco moja - stoji u saopštenju porodice Nikolić.

Ništa manje srećnija nije bila ni Danijelova mama Olja.

- Srećna sam zbog veridbe jer je Jovana divna devojka, koja mi je odmah prirasla za srce. Danijel je osetio da je Jovana žena njegovog života. Mi ćemo se odlično slagati. Kad izađu s Farme, svi ćemo se okupiti i napraviti dobru zabavu. Puno pozdrava i čestitki porodici Nikolić - rekla je gospođa Alibabić za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA