SORAJA: Tata me finansira!

- Viđamo se često i volim da ga posećujem. Ali ne pomažem ja njemu, već on meni. Često mi daje novac- rekla je starleta na pitanje voditelja da li finansijski pomaže svom ocu budući da vozi skupocena kola, nosi firmiranu garderobu i letuje po mondemskim mestima

  • 3

Najpoznatija srpska starleta Soraja Vučelić rekla je da je za sve ono što poseduje zadužen njen tata koji je finansira! Naime, Vučelićeva se u emisiji "Skandalozno" pohvalila da uskoro završava fakultet, ali i da joj otac finansijski pomaže, iako ona vozi kola od 50.000 evra i poseduje markiranu garderobu.

- Viđamo se često i volim da ga posećujem. Ali ne pomažem ja njemu, već on meni. Često mi daje novac - rekla je starleta na pitanje voditelja da li finansijski pomaže svom ocu i zasmejala ceo studio.

Podsetimo, starleta je tek nedavno uspostavila dobar odnos sa svojim ocem, koji od njenog rođenja nije mnogo mario za nju, te je ona odrasla u domu za nezbrinutu decu. Da li je istina da Soraji otac finansijski pomaže ili ne, ne znamo, ali ono što je sigurno jeste da se nedavno njena suparnica po profesiji Stanija žalila da ne može da se živi od slikanja i poziranja u klubovima. 

Na koji način onda ova starleta vozi skupocena kola, letuje po mondenskim mestima i nosi firmiranu garderobu, ostaće nepoznato, izgleda zauvek. Takođe, skrivena iza vela ostaće i informacija kako Soraja regularno završava treću godinu psihologije, iako ne zna osnovne podatke iz istorije i geografije, budući da nije znala gde je Prilep i ko je Karađorđe, niti kada je Sulejman živeo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    25. jun 2013 | 09:46

    Pa neki "tatica" je izdrzava:-):-):-)

  • Petar

    24. jun 2013 | 15:53

    Njena polovna C/klasa vredi oko 13000eura! Nemam nista protiv nje, cak mi se svidja sto je borac.

  • DJuca

    25. jun 2013 | 08:36

    Ovakve mi se osobe gade a puna ih je Srbija!!!! Ko je bre Soraja?!???!!! O.o Ako je neizdrzava otac onda neki sponzor za koga se skida gola i slika dupe i markiranu garderobu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA