Soraja odrastala u domu i s hraniteljima!

Nakon što je porodica proterala starletinu majku jer je ostala trudna, Soraja je ubrzo predata na staranje hraniteljskoj porodici u Vojvodini. Potom su usledili mučni dani, jer je majka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu "Mladost" u Bijeloj, a ubrzo je i umrla

  • 4

Starleta Soraja rano je ostala bez majke, a odrasla je u Domu za nezbrinutu decu. Sa svojim ocem tek nedavno je uspostavila dobar odnos. Naime, starleta je rođena u Kninu, a  njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kad su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom.

S obzirom na to da otac nije mnogo mario za ćerku, ona se sa majkom vratila u Crnu Goru, a  pošto nije imala od čega da je izdržava, dala ju je na staranje hraniteljskoj porodici koja je živela u Vojvodini. Potom su usledili mučni dani, jer je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu "Mladost" u Bijeloj.

Kada je porodica oprostila Sorajinoj majci, ona je sa starletom prešla da živi kod braće. Međutim, ubrzo se razbolela i umrla kada je Soraja imala samo 17 godina. Vučelićeva je jedno vreme živela s ocem, ali se ubrzo po završetku srednje škole preselila u Beograd.

Manje je poznato da je starleta imala mnogo ispada u međuljudskoj komunikaciji, te se nekoliko puta iz čista mira i potukla. Pošto je morala da izdržava samu sebe, odlučila je da se 2011. godine prijavi za "Velikog brata" i tako je postala popularna. Danas uglavnom zarađuje tako što se polugola slika za naslovne strane i pojavljuje u klubovima.

Premda je njena najveća suparnica po struci Stanija nedavno rekla da od slikanja i klubova ne može da se živi, izgleda da Soraji u životu vrlo lepo ide. Trenutno je treća godina studija psihologije i ne potresa se nimalo što joj opšte obrazovanje nije na nivou. Podsetimo, nedavno je imala dva velika lapsusa, rekavši da je Sulejman živeo u 20. veku, a takođe nije znala ko je Karađorđe i gde je Prilep.

(A. Čanović / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gacikus

    28. april 2013 | 12:48

    to ne opravdava njeno neznanje i opste obrazovanje

  • anti antifa

    28. april 2013 | 11:16

    Šta drugo i da bude nego to što jeste

  • Jimmy

    29. april 2013 | 03:16

    Svejedno ce za mene ostati prostitutka, neko na koga se ne mozes ugledati i cuti nesto pametno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA