Farmeri imaju telefon na imanju?

- Oni imaju pravo da se čuju sa porodicom jednom u mesec dana - kaže izvor blizak produkciji rijalitija "Farma", koja pak demantuje da takmičari koriste telefon tokom boravka u Lisoviću

  • 4

Zahvaljujući dvadesetčetvoročasovnom direktnom prenosu u nekoliko navrata se moglo čuti kako učesnike rijalitija "Farma", koji su već tri meseca na imanju u Lisoviću, povremeno zovu da telefoniraju porodici, ali i njihova priča u kojoj pominju telefonski razgovor.

List "Alo!" piše da je Saška Karan tokom gazdovanja u jednom trenutku ušla u kuću i rekla da zadruga zove Andriju Markovića Akija na telefon.

Ista situacija se ponovila kad su pozvali Jovanu Nikolić da se javi produkciji, na šta je Goca Božinovska upitala: "Da li te zovu na telefon?". Manekenka je odgovorila potvrdno.

- Oni imaju pravo da se čuju sa porodicom jednom u mesec dana. Produkcija sve vreme prisluškuje razgovor, tako da ne mogu da dobiju informacije iz spoljnog sveta – kaže izvor lista blizak produkciji, i dodaje da razgovor traje tri minuta.

Na samom početku rijalitija Ekrem Jevrić se hvalio Milanu Tarotu da ima mobilni telefon, ali ostaje pitanje koliko se njegove reči mogu shvatiti ozbiljno.

Sama produkcija je demantovala da farmeri mogu da se čuju sa najbližima, navodeći da "niko od farmera nema mogućnost telefoniranja tokom boravka na imanju".

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ds

    26. jun 2013 | 11:07

    Ovo za Akija sam ja licno cuo,cekam da pocne nba Miami-Indiana u pola 3 i prebacim na ove indijance kad ova mrtva ladna kaze Aki telefon ajde pozuri.Sutra sam kontakirao moju babu da se mane gledanja prevaranata :)

  • Sunce

    26. jun 2013 | 11:00

    "Izvor blizak produkciji" je smejurija nevidjenih razmera jer onaj ko je ovo napisao očigledno ne prati Farmu (što uopšte ne osudjujem ali osudjujem pisanje o nečemu što ne poznaješ dovoljno). Farmeri u medjusobnoj komunikaciji izraz "Zovu te na telefon" koriste da bi nekom drugom farmeru rekli da ga čeka ekipa koja snima intervju.

  • PashaIV

    26. jun 2013 | 23:41

    Ama Telefon im znaci INTERVJU, kako ne kontate, zar bi 90% njih juce onako zaplakali kad su vidjeli najbliže na video porukama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA