LJUBINA ĆERKA: Nisam trudna, samo sam se šalila!

"Mamin dečko i ja smo izmislili trudnoću samo da bismo napakostili mom stricu, jer je on hteo da mama izađe sa farme", rekla je maloletna Ljubina ćerka Aleksandra

  • 7

Ćerka farmerke Ljube Pantović Subotić Aleksandra, nakon čitavog skandala oko navodne trudnoće sa kik-bokserkinim dečkom, kaže kako je u stvari samo želela da napakosti svom stricu i da je tim povodom izmislila da je u drugom stanju.

Naime, nakon informacije da je maloletna Aleksandra(16) trudna sa Ljubinim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, bilo je najavljeno da će kik-bokserka morati da napusti imanje u Lisovićima i da će intervenisati socijalna služba i policija, međutim, ništa se od toga nije dogodilo, da bi se sedam dana pred kraj samog rijalitija oglasila i njena ćerka.

- Aleksandar i ja smo se dogovorili da nerviramo mog strica jer on ne voli moju mamu i hoće da ona izađe iz rialitija. Nismo ni mogli da verujemo da će to toliko daleko otići. Čak smo poslali pismo sudiji koja vodi slučaj mog tate Karađorđa, koji je u zatvoru, i objasnili da smo se samo šalili - rekla je Aleksandra.

Iako je ovaj skandal je podigao javnost na noge, Ljubina ćerka kaže da to što je ona uradila nije ništa strašno i da će kik-bokserka imati razumevanja kada izađe sa "Farme" i sazna šta se zapravo dešavalo "napolju".

- Moja mama je laf, sve će ona shvatiti. Ona nam je pre nego što je otišla u rialiti ostavila i pare i hranu i obezbedila nas za tri meseca! Porodica je malo ljuta na mene, ali verujem da će sve to doći na svoje - kaže ona.

(J. J. / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA