SPEKTAKL DECENIJE: Više od 130.000 fanova iz celog sveta pevalo sa bosonogom Cecom! (FOTO) (VIDEO)

Ražnatovićeva koja je koncertom koji je trajao skoro četiri sata raspametila prisutne na krcatom Ušću, u jednom trenutku je u publiku bacila svoj nakit uz komentar: "Haljinu ne dam!"

Uz vrisak više od 130.000 ljudi, Svetlana Ceca Ražnatović  je u 21.25  časova, sa pesmom "Lepi grome moj" započela dugoočekivani koncert na krcatom Ušću, a dok je gruvalo moćno ozvučenje, koje se čulo i preko reke, fanovi su kao jedan pevali sa svojom ljubimicom, a Ceca je ispunila obećanje i svojim fanovima priredila spektakl za pamćenje.

Ražnatovićeva, koja nije mogla da sakrije svoje uzbuđenje, publici se obratila rečima:

- Hvala vam, drhtim cela! Želim da se zahvalim gospodu bogu na svima vama! Ja sam noćas najsrećnija žena, i svi koje volim su ovde.

Zatim su usledili hitovi "Zaboravi" i "Neodoljiv, neumoljiv" a Ceca se jedva čula od publike koja je pevala iz petnih žila.

Nakon balade "Rasulo", Ceca se naklonila publici nekoliko puta.

- Zbog vas trajem, vi ste me napravili ovakvom, hvala vam! Drago mi je što mogu da vam kažem da smo večeras oborili rekord iz 2006. po posećenosti - uzviknula je Ražnatovićeva a zatim se Ušće zatreslo od jeke publike koja je horski pevala "Beograd".

Nakon toga više nije bilo stajanja, svi pevaju "Idi dok si mlad" i "Igračku samoće", a pravi delirijum je nastao kada je Ražnatovićeva zapevala veliki hit Hanke Paldum "Tražio si sve".

U međuvremenu, Ceca se presvukla, a u nekoliko navrata joj grudi umalo nisu ispale iz oskudne crne haljine! Ali to je nije sprečilo da poskakuje uz "Vazduh koji dišem"...

A u publici opšti delirijum, pale se baklje i vijore se srpske zastave.

Ludnica se nastavlja uz "Kad bi bio ranjen" a već skoro promukli fanovi su uz neviđene ovacije dočekali prve taktove pesme "Kukavica".

Sjajno raspoložena pevačica je veći deo koncerta otpevala bosonoga, a u jednom trenutku je u publiku bacila svoj nakit, a dok su momci iz fan pita, koji su uglavnom bili goli do pojasa, vrištali, Ražnatovićeva im je kroz smeh rekla: "Nadam se da nema povređenih, al' haljinu ne dam!".

Doduše, ta haljina joj je stalno pravila probleme, izgledalo je da će u svakom trenutku spasti, ali Cecu to nije omelo, a spektakl se nastavio numerama "Da li to ljubav od nas pravi slabiće?" i "Zabranjeni grad".

Nema stajanja, a koncert se polako pretvara u takmičenje između Ražnatovićeve i publike, ko će duže izdržati u ovom tempu.

Na Ušću se ori "Pile", "Pazi s kime spavaš", "Dragane moj", a ionako vrela atmosfera dostiže usijanje uz pesme "Ime i prezime" i "Lepotan".

Bliži se jedan ujutru, a Ceca koncert nastavlja gasom do daske - "Pustite me da ga vidim" i "Poziv", vrište bukvalno svi u publici, a pevačica pita: "Hoćete li još?", na šta svi prisutni odgovaraju: "Daaa!".

- Hvala vam divni ljudi, jako sam srećna. Rekla sam da na ovom Ušću neću da plaćem i tačka. Ovo što vi radite me jako emotivno pogađa ali se smejem - poručila je pevačica dok se iz publike po ko zna koji put orilo: "Ceco mi te volimo!".

Konačno, desetak minuta posle jedan ujutru, Ražnatovićeva je spektakularni koncert koji će se prepričavati bar do... njenog sledećeg nastupa na Ušću, završila ponovnim izvođenjem numere "Dragane moj".

- Hvala lepo, ljubi vas i voli vaša Ceca! - uzviknula je pevačica i poklonila se publici.

Inače, Ceca je na Ušće stigla u 20.50 časova u limuzini koja je imala policijsku pratnju a najvatreniji fanovi, koji su još od četvrtka popodne kampovali ispred Ušća, kako bi prvi uleteli kada su se oko 16 časova kapije otvorile, u Beograd su došli iz bukvalno svih krajeva Srbije, ali i iz Hrvatske, Crne Gore, Bugarske, Australije i Amerike.

Cecin koncert nisu propustili ni Ivica Dačić, Dragan Marković Palma, Danica Drašković, Željko Mitrović, Raka Marić, Oliver Mandić, Marina Tucaković, Vujadin Savić i mnogi drugi.

(A. Novaković/A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Todorovic

    28. jun 2013 | 21:28

    Ne slušam Cecu. Daleko sam od te muzike ali mi je drago što je uspela zbog one spodobe koja sebe naziva pevačicom.

  • Sasvimobicna

    28. jun 2013 | 21:47

    Pa...Jeco gledaj i divi se Divi!!! Ovo ti nisi, i nikada neces biti! Kada naucis da pevas,mozda i pred sobom vidis okean publike! Ceca objasnila!!!

  • Pokojni Toza

    28. jun 2013 | 21:40

    E jedva cekam da cujem sta ce JK sad da kaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA