Vesna nazvala Staniju prostitutkom, Filip kažnjen!

- Ja imam višak kilograma, a vi imate manjak jer se prodajete. I ja bih bila mršava da moram da se prodajem kao tvoja devojka i ti. Moraš takav da budeš zbog tvojih dečaka i devojčica, a Stanija zbog klijenata - rekla je Vesna manekenu, nakon čega je on, šokiran, otišao kod Stanije koja je u izolaciji, te je zbog toga kažnjen

  • 4

RAT IZMEĐU VESNE I FILIPA SE NASTAVLJA! Nakon njihovih mnogobrojnih svađa koje su obeležile ovu sezonu "Farme", pevačica i maneken nastavljaju sa prozivkama i otrovnim žaokama, a Vesna je ovaj put otišla predaleko, rekavši da se Stanija i Filip prostituišu, te da moraju dobro da izgledaju zbog svojih klijenata! Filip je pobesneo, te je otišao da razgovara sa starletom iako je ona u izolaciji, a zadruga ga je kaznila oduzimanjem honorara.

Kako se sezona na imanju približava kraju, farmeri postaju sve nervozniji, a svađe su već postale deo njihove svakodnevice. Rat između manekena i pevačice Rivas se nastavio, a ovaj put ga je prvo provocirala vezom sa izvesnim Stevom, aludirajući da je homoseksualac, da bi joj maneken rekao da nju niko neće jer je debela.

- Ja imam višak kilograma, a vi imate manjak jer se prodajete. I ja bih bila mršava da moram da se prodajem kao tvoja devojka i ti. Moraš takav da budeš zbog tvojih dečaka i devojčica, a Stanija zbog klijenata - odbrusila je Vesna, a maneken je ostao šokiran.

Nakon toga, Panajotović je kontaktirao sa Stanijom, iako je zabranjeno razgovarati sa duelistima, te je kažnjen oduzimanjem nedeljnog honorara. 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    30. jun 2013 | 13:43

    Crni Filip ima g.za da mu strada kad izadje sa Farme jer je vise para izgubio kroz kazne nego sto treba da dobije pa ce jos morati i da doplati na kraju!:))A kako ce nego kod Steve!:))

  • Bgd

    30. jun 2013 | 14:37

    Vesna,majstore!Obozavam ovu zenu,sve im skrese u facu i zato je i mrze.Konacno da neko ovo dvoje postavi na svoje mesto,dosta foliranja.

  • jenny

    30. jun 2013 | 14:48

    da je bilo ko drugi na mjestu ovog mutavog pedercica on bi davno ispao ali ovako vjerovatno ga pusi nekom iz zadruge pa ga lafo samo kaznjavaju sa honorarom...sramotaaa...nepravdeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA