GOCA STANIJI: Znam svašta o tebi što bi moglo da ti uništi život! (VIDEO)

- Ja znam Staniju iz neke druge priče iz Rume. Ja sam je srela kada je bila i bez grudi i bez ičega, tek kada je bilo u planu da se to radi, tako da mnogo toga znam. Pogotovu što znam ljude sa kojima je bila i koji su joj omogućili da dobije grudi. Žao mi je što ja nisam tad uhvatila neke ljude, sada bih i ja imala grudi, guzu - otvorila se pevačica pred gledaocima "Farme"

  • 6

GOCA I STANIJA NASTAVLJAJU SA PREPUCAVANJEM! Naime, Stanija je ovaj put rekla pevačici da je ljubomorna na nju, te da je stalno oponaša, a Goca se veoma naljutila i rekla da nema razloga da bude ljubomorna na nekog ko se "vukao" sa mnogim ljudima iz Rume i tako na poklon dobio silikone.

- Zašto bih bila lubomorna na tebe? Ja sam u tvojim godinama bila ribetina! Imam dve ćerke koje bi te svojim izgledom "oduvale". Ti si bolesna i kvarna ako tako misliš - rekla je pevačica starleti, a onda dodala da je jedina osoba na koju treba biti lubomoran Jovana, jer je "ona anđeo koji hoda", te da starleta ima "tripove u glavi da se ceo svet vrti oko nje".

- Ne znam Goco zašto biste bili ljubomorni, iskreno ne znam. Imitirate me kako hodam i oblačite se kao ja - odgovorila je starleta, a onda je Goca nastavila da se pita ko je uopšte Stanija.

- Ja znam Staniju iz neke druge priče iz Rume. Ja sam je srela kada je bila i bez grudi i bez ičega, tek kada je bilo u planu da se to radi, tako da mnogo toga znam. Pogotovu što znam ljude sa kojima je bila i koji su joj omogućili da dobije grudi. Žao mi je što ja nisam tad uhvatila neke ljude, sada bih ja imala grudi, guzu - otvorila se pevačica.

Svađu možete pogledati OVDE.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milica

    30. jun 2013 | 15:23

    Produkcija nije FER!!! Toliko toga ste oprostili Fifi i Fufi da to nije normalno!! Setite se samo kad je Indi bila sluga u prosloj farmi - kad je zbog straha od buba prespavala noc sa ostalim farmerima u kuci a ne u stali...odmah je stiglo pismo ujutru i bila je IZBACENA a sta vi sve tolerisete ovim mentolima zajedno u kupatilo idu, iza sena puse, saputanje X puta, pretnje, ovaj spava sa Stanijom u stali....!! Neko ih debelo stiti...toliko je providno da vredjate nas gledaoce!! Era uopste nije hteo da je spusti i udari gde ne treba..nista vi ne razumete...

  • kris

    30. jun 2013 | 12:11

    Goca sve zna. A zna li kakva je ona bila i kakva je sada. Goco, Goco...prvo pocisti svoje smece a onda se prebaci na ostale. Vesna ti je sve najbolje rekla.

  • Bosnjak

    30. jun 2013 | 16:05

    Gogi,pijandura broj jedan medju ''pevaljkama'' kako je Stana nazva,i ona ce sad nekom nesto da otkriva,a zamalo je pukla kad joj Vesna otkri samo djelic iz njene veoma obilne proslosti .Popij Gogi jednu na brzaka i bolje cuti,tad si najbolja kao da si rodjena sestra Ekremu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA