EKREM: Video sam Gocu, Sandru i Staniju gole!

Farmer se pohvalio ukućanima da je video tri cimerke gole, ali nije siguran da li su namerno ili slučajno otvorile vrata dok je on prolazio

  • 1

Ekrem Jevrić pohvalio se farmerima da je video tri cimerke gole, te da su baš u trenutku kada je on prolazio otvorile vrata i da nije siguran da li su to uradile namerno ili slučajno. Prvo je video Staniju, koja je vrisnula i zalupila mu vrata ispred nosa, a potom i Seksi Sandru za koju tvrdi da je namerno bila gola kada je on bio tu. Najmilije mu je bilo kada je ugledao Gocu Božinovsku "kao od majke rođenu".

- Ja sam video tri farmerke skroz gole! I sve tri su mnogo lepe gole, a video sam ih slučajno. Video sam Gocu Božinovsku, ona krenula da se kupa i ja nisam znao da je unutra, pa sam krenuo da pušim i upao sam joj, ali nakratko sam je video. Dobra je ženska. Video sam i Seksi Sandru, ona isto išla da se kupa i ja prolazio pored kupatila, ona baš tada otvorila vrata i vrisnula kad me videla, a ja se smejao. Treća je Stanija, i nju sam video, baš lepo izgleda gola - rekao je farmer pred reperom Ša, i dodao da bi sa svakom bio da nije oženjen, pogotovu sa Božinovskom.

Božinovska je prokomentarisala kako ne zna da li da plače od muke ili da se smeje. Podsetimo, Ekrem je juče šokirao naciju kada je "izvalio" da ne zna ko je Novak Đoković i šta on peva. 

(A. Č. / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA