ERA: Stanija će ostaviti Filipa čim izađu sa "Farme"!

- Ma kakva ljubav na "Farmi", o čemu vi pričate? Stanija čak i ne voli Filipa. Kada smo bili u izolaciji, rekla mi je> "Ja sam njemu poručila da se ne vraća bez 50.000 evra, jer mu neću dati da pređe Pančevački most na putu do kuće" - kaže Ojdanić

  • 2

Era Ojdanić je po izlasku sa "Farme" otkrio mnoge pojedinosti koje gledaoci nisu mogli da vide, ali i rekao je svoje mišljenje o dvema vezama sa imanja. Pevač kaže da Stanija uopšte ne voli Filipa, te da mu je rekla da će ga ostaviti čim budu izašli sa imanja. Era dodaje da je Stanija odlučna u nameri da pobedi, a ako se to ne desi, zapretila je Filipu da ne dolazi bez 50.000 evra.

- Ma kakva ljubav na "Farmi", o čemu vi pričate? Sve je to folirancija. Stanija čak i ne voli Filipa. Kada smo bili u izolaciji, rekla mi je> "Ja sam njemu, Ero, rekla da se ne vraća bez 50.00 evra, jer mu neću dati da pređe Pančevački most na putu do kuće. Baciću ga. On je jedna sirovina, koju ću oblikovati po svom nahođenju. Mislim da su mu pukli glasovi i da nema šanse da pobedi - rekao je Era u emisiji na "Pink" radiju.

Era prognozira propast veze Stanije i Filipa, ali i Danijela i Jovane.

- To će da "pukne" čim se "Farma" završi - zaključio je Era.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina122

    2. jul 2013 | 13:20

    Apsolutno se slazem sa ovom konstatacijom. Na pocetku sam vec rekla da ovo nece trajati sa one strane kapije i stojim iza toga! Ovoj dvojici momaka je trebao dobar paravan samo na farmi i nista vise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA