JOVANA: Filipa sam ostavila jer je gej!

"Stizale su mi poruke da su neki momci bili sa njim. Kako sam luda, zezala sam se sa njima i predlagala da idemo u trojku da se uverim. Nikad mu nisam prigovorila što je gej da se ne bi iskompleksirao", rekla je misica

  • 3

Misica Jovana Nikolić, koja je pre dve noći izbačena iz rijalitija "Farma", otkrila je da je ostavila Filipa Panajotovića odmah nakon što je čula da je on navodno homoseksualac. Da podsetimo, maneken je pre izvesnog vremena rekao da je prekinuo romansu sa niškom lepoticom zato što je ona alkoholičarka i da je sa njom ima seksualne odnose na prvom njihovom sastanku.

- Najpre, Filip laže da smo prvo veče imali seks! Iako demantuje, tri meseca smo bili zajedno. Ostavila sam ga kad sam čula da je peder. Stizale su mi poruke da su neki momci bili sa njim. Kako sam luda, zezala sam se sa njima i predlagala da idemo u trojku da se uverim. Nikad mu nisam prigovorila što je gej da se ne bi iskompleksirao. On je balavac koji ne zna da se ponaša, teatralan je, patetičan, ljubomoran, sujetan i papučar - rekla je Nikolićeva za "Naše novine".

Jovana je istakla da njenog bivšeg dečka Stanija vrti oko prsta.

- Stanija ga pravi ljubomornim i vrti ga kao lutku iz izloga. Eto, kakav je to muškarac, nema karakter, samopouzdanje, dostojanstvo, ma ništa ljudi moji! A ona je dobar taktičar. Ta tri dana unapred zna šta će na svaka dva minuta da kaže. Promišljena je, čak i kad leži preko Filipa gleda u kameru. Ma bolesna je cura i luda. Ja sam, bre, dama, a ona je pozerka. Od starta sam znala da je licemerka - navela je Jovana.

Da podsetimo, u intervjuu za naš portal misica je istakla da su Filip i Stanija neiskreni i da ih neće zvati na svadbu.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    4. jul 2013 | 13:43

    I zavrsila kod pravog geja.Na farmi je dosla u nadi da ce joj se Filip vratit ,ali kad je videla da nema nista od toga onda je bilo daj sta das pa makar i geja Danijela...E fufice...

  • kris

    4. jul 2013 | 14:05

    Vidjeti ces ti tko je pravi gej. Samo mi nije od kuda tolika zloba, ljubomora...od tako mlade osobe. Prosrala se skroz. Ima da Filip sve iznese o tebi kada izadje. Bit ce tu jos svega.

  • SEWER BOY

    4. jul 2013 | 16:59

    HEY PAZI, POVEROVAO SAM TI !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA