KO ĆE OSVOJITI 50.000 EVRA? Glasajte za pobednika "Farme"! (VIDEO)

Ove nedelje završava se četvrta sezona rijalitija "Farma" u kojoj za glavne favorite za pobedu važe Stanija, Ekrem Jevrić i Goca Božinovska. Ostavite komentar ko je vaš favorit i zašto!

  • 91

Nakon tri i po meseca, četvrta sezona rijalitija "Farma" primakla se kraju. U nedelju, 7. jula, održaće se veliko finale, kada će biti poznato ko nosi kući nagradu u iznosu od 50.000 evra, a izbačeni farmeri su gotovo jednoglasno izabrali Gocu Božinovsku kao farmera koji bi trebalo da pobedi.

Kao najveći favoriti pominju se starleta Stanija, internet senzacija Ekrem Jevrić i pevačica Goca Božinovska. Ostalo je još tri dana da "fameri" ubede publiku zašto da glasa baš za njih, iako se tokom ovog perioda iskristalisalo ko je svađalica, ko folirant, a ko iskreno uživa u ljubavi i pažnji.

Kao prvi favorit za osvajanje nagrade pominje se starleta Stanija Dobrojević. Ova devojka na "Farmi" je ostala upamćena po ljubavi s manekenom Filipom Panajotovićem, za koju mnogi u Srbiji smatraju da je samo marketinški trik.

Stanija je u početku veoma korektno obavljala kućne poslove, te je publika imala krupan kadar na njenu pozadinu dok briše pod ne savijajući noge, ali i dok pere sudove, namešta krevete i kuva. Nakon toga, usledilo je prikazivanje aduta javnosti, pa smo mogli još jednom da se uverimo kako izgledaju grudi i zadnjica Dobrojevićeve. 

Kako je vreme odmicalo, starleta je sve manje radila, a sve više leškarila i onda joj se "desio" Filip! Nikakvog seksa nije bilo, iako je starleta nekoliko puta bukvalno "zaskočila" manekena, a onda ga odbacila kao krpu. Golupčići se sve više svađaju i "časte" ružnim rečima, a mnogi cimeri su im predvideli krah veze čim napuste imanje.

Pogledajte Staniju i Filipa "u akciji":

Drugi favorit je Ekrem Jevrić, koji je poznat po svojim odvalama kojima uveseljava javnost. Na imanju nije ni kašiku pomerio, ali je zato redovno komentarisao događanja i ljutio se ako ga ne postave za gazdu. Spontanošću i načelom "što na umu, to na drumu" ipak uspeva da ostane do poslednje nedelje na imanju.

Poslednje izjave Jevrića su izazvale veliku pažnju javnosti poput pozdravljanja predsednika Kosova, izjave da ne zna ko je Novak Đoković i šta peva, ali nas je ipak uverio da ima opravdanja za svoje ponašanje - ponavljao je prvi i peti razred osnovne škole!

Momenat kada se Jevrić pita ko je Đoković:

Treći kandidat za prvo mesto je Goca Božinovska, koja je svojim neposrednošću i konstantnim radom na imanju uspela da osvoji srca publike. Goca je u trenucima kada je konzumirala velike količine alkohola bila veoma iskrena, te je "otvarala srce" famerima koji bi se u tom trenutku našli pored nje.

Od početka rijalitija je vredno i marljivo radila sve poslove koje joj dodele, a mlađi ukućani su je zavoleli kao majku. Njen boravak obeležila je i velika svađa sa Vesnom Rivas, s kojom se i potukla.

Pogledajte tuču Vesne i Goce:

Naravno, uvek postoji mogućnost da neki drugi "farmer" pobedi i u tom slučaju iza sebe ostavi tri glavna favorita, a nedelja je dan kada će publika odlučiti ko će postati bogatiji za 50.000 evra.

U komentarima ispod teksta ostavite vaš odgovor na pitanje: Ko će pobediti na "Farmi" i zbog čega?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA