UPLAKANA LJUBA: Šokirana sam pričama da mi je ćerka zatrudnela sa mojim dečkom!

- Nisam spavala cele noći, plače mi se ceo dan! Ne želim da komentarišem dešavanja u mojoj porodici dok ne budem raspolagala svim informacijama - kaže kikbokserka koja je od novinara saznala šta se dešavalo u njenoj porodici

  • 15

Nakon što je u petak uveče izbačena sa "Farme", Ljubu je dočekao pravi pakao kada je od novinara saznala da se tokom njenog boravka na imanju, pričalo da je njena maloletna ćerka navodno zatrudnela i to sa kikbokserkinim dečkom Aleksandrom Čabarkapom! Ona je bila u potpunom šoku, i nije želela da komentariše te priče dok, kako kaže, ne prikupi sve informacije.

- Nisam spavala cele noći, plače mi se ceo dan. Videla sam se sa starijom ćerkom, ne mogu da vam kažem o čemu smo pričale jer je to moje dete. Aleksandra (dečka) nisam videla i ne znam kada ću. Treba mi vremena da se informišem. Pozadina te priče može biti ko zna kakva i ne mogu da formiram sliku o tome dok ne budem čula svaku stranu priče. Ne želim da komentarišem dešavanja u mojoj porodici dok ne budem raspolagala svim informacijama. Šokirana sam svime što sam čula, razumite me - izjavila je Ljuba koja je na pitanje zašto poslednjih mesec dana nije pominjala dečka, odgovorila:

Po hrani koja mi je stizala znala sam ko je bira. Videla sam da mi poslednjih mesec dana hranu biraju najbolji drug i mlađa ćerka a ne dečko i shvatila sam da se nešto dešava.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • imenijebitno

    6. jul 2013 | 12:40

    E moja Ljubo...ti si izgleda neka dobra zena

  • kris

    6. jul 2013 | 12:59

    Tko drugome jamu kopa, sam u nju pada! Bavila bi se ti sada Stanijom ali te uneredila obiteljska situacija. U jednu ruku mi te zao, ali bila si neiskrena, sebicna, lazljiva, licemjerna...tako da bolje nisi ni zasluzila.

  • Lud Zbujen

    6. jul 2013 | 12:32

    Pa sta krrese trbe i ceru dva boda u gostimaa mozete i film da snimite bio bi popularniji od farme sigurno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA