KARLEUŠA NE ODUSTAJE: Novi ekskluzivni snimci koncerta iz vazduha (VIDEO)

U Pinkovoj emisiji "Dobro jutro" emitovani kako je Diva napisala na svom Tviter profilu "ekskluzivni do sad neviđeni snimci" koncerta sa obiljem novih detalja

  • 45

Ni dvadeset dana nakon održanog koncerta na Ušću, Jelena Karleuša ne prestaje da iznosi u javnost svoju istinu o tome kako njen koncert ni izbliza nije bio debakl, kako su ga novinari nazvali.

Poslednji u nizu pokušaja da dokaže pravu istinu odigrao se u Pinkovoj emisiji "Dobro jutro" u kojoj su emitovani kako je Diva napisala na svom Tviter profilu "ekskluzivni do sad neviđeni snimci" koncerta (i to iz vazduha) sa obiljem novih detalja.

 

Ostavljamo vama da procenite da li je Diva u pravu, i da li bi zaista kako njeni fanovi navaljuju trebalo da snimi DVD sa ovog "spektakla".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOSS

    6. jul 2013 | 18:56

    Ja stvarno nemam apsolutno nista protiv JK, ali mislim da je jako opasno kad neko pocne da veruje u laz koju je servirao drugima, kad ubedi sebe u laz koju je sam izmislio, mislim da je ovoj zeni zaista potrebna strucna pomoc, ona ocigledno ima neki tezak poremecaj, umislja da svi kuju zaveru protiv nje, napada kolege bez razloga, sebe pokusava da predstavi kao mucenicu, neki sindrom je u pitanju a koji to ostavljam strucnjacima da utvrde...

  • Dejan Protic

    6. jul 2013 | 18:42

    boles' .. da li je ona uopste odpevala neku pesmu live na tom koncertu???

  • Mila

    6. jul 2013 | 18:58

    Ova jos trabunja. Jeco nauci da pevas i sledeci put se skini full. Doci ce vise od 3000 garant.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA