VENDI: Igbala je zabranila moj ulazak na "Farmu"!

"Igbala jeste zahtevala od Željka Mitrovića da ne uđem u ovu sezonu „Farme", ali ja sam s druge strane bila angažovana od strane konkurentske produkcije da učestvujem u drugom rijalitiju, tako da sam samo mogla da uđem na jedno veče", rekla je Vukelićeva

  • 0

Vesna Vukelić Vendi, koja je u petak bila specijalna gošća na "Farmi" otkrila je da je njeno učešće u rijalitiju između ostalog zabranila i supruga Ekrema Jevrića Igbala.

- Igbala jeste zahtevala od Željka Mitrovića da ne uđem u ovu sezonu „Farme", ali ja sam s druge strane bila angažovana od strane konkurentske produkcije da učestvujem u drugom rijalitiju, tako da sam samo mogla da uđem na jedno veče - kazala Vendi za dnevni list "Alo".

Vukelićeva je objasnila i zbog čega nije mogla da Ekremu ispuni želju i ostane do finala i šta je Jevriću donela na "Farmu".

- Ja po ugovoru šest meseci ne smem da učestvujem u drugom rijalitiju, ali mogu da gostujem. Znači, ne smem da spavam na imanju, ali mogu da uđem na nekoliko sati. Moram da priznam da mi je na farmi bilo lepo, a Ekremu sam donela cigarete i bananu. Inače, bananu sam mu donela za potrebe performansa za pesmu „Gangam stajl", koju je trebalo da izvede po mom savetu, ali nije bio sposoban za to - rekla je Vendi.

Bivša učesnica rijalitija "Veliki Brat" je istakla da su Stanija i Filip bezopasni, ali i dragi i simpatični.

-  Ako mene pitate, Stanija i Filip su bezopasni, dragi i simpatični. Oni znaju svoje mesto i znaju da procene ljude. Čim sam došla, njih dvoje su ustali sa čela stola i meni prepustili to mesto. Oni znaju svoje mesto i nikoga ne bi dirali da njih drugi ne provociraju. Jedina njihova greška je što su se zamerili Danijelu, koji je dosta zreliji od njih i karakterno čvršći - smatra Vukelićeva.

(Telegraf.r/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA