STANIJA: Kresnuću se s Filipom na putu do kuće! (FOTO)

- Rešićemo on i ja to u četiri zida večeras, mislim na vođenje ljubavi, možda negde i usput! Krizirali smo tri i po meseca, dosta sam čekala. Ja sam primer mladim devojkama da žive život punim plućima, da putuju i zarađuju - priča Dobrojevićeva za Telegraf

  • 33

Starleta iz Rume Stanija Dobrojević, koja je po mnogima važila za najvećeg favorita za pobedu u četvrtoj sezoni "Farme", i za dlaku ostala bez 50.000 evra, za Telegraf kaže da joj nije bitno što nije pobedila, da će svoju ljubav sa Filipom nastaviti i van rijalitija kao i da jedva čeka seks sa Panajotovićem, jer kako objašnjava, njih dvoje kriziraju već tri i po meseca! Budući da nam je Stanija intervju dala noćas nakon završetka "Farme", moguće je da su ona i maneken već prekinuli seksualnu apstinenciju.

Stanija, koja je na kraju bila druga, priznaje da nije očekivala da će Memo pobediti.

- Ja sam moralni pobednik, stvarno nisam očekivala da će prvo mesto zauzeti Memo, mada priznajem da sam u nekim trenucima pred kraj imala u glavi da mogu da pobedim. Moji favoriti su bili Goca Božinovska i Aki jer samo ovi iz "Granda" pobeđuju - priča Dobrojevićeva za Telegraf, i dodaje da su je farmeri proglasili folirantom jer im je svima pogodila nerv.

Stanija ističe da se trudila da ne pokazuje svoje obline i seksepil na imanju i da se zato nije skidala, kako ne bi krenule priče da je došla da se skida, već je za tri i po meseca želela da javnosti pokaže kakva je ona privatno. Uz to, starleta je iznela da je još pre "Farme" odlučila da prestane sa skidanjem.

- Moj adut sam bila ja sama, bila sam ono što jesam, dosledna sebi i mislim da sam dobar čovek i hrabra devojka. Mnogo sam moralnija i poštenija devojka, iako imam provokativne fotografije, nego one što su zakopčane do grla. Sad tu krave i koze i ja da se skidam, ma daj - kaže Stanija.

Na pitanje šta se desilo sa dečkom, izvesnim Šarenim, sa kojim je bila u vezi kada je ušla na "Farmu", odgovara da su oni bili u svađi, ali da mu je ona obećala da će se pomiriti kada izađe sa imanja, međutim, nije znala da će joj se baš u rijalitiju, kako ona tvrdi, desiti iskrena ljubav i to sa mnogo mirnijim dečkom Filipom.

Starleta je oštro demantovala ranije spekulacije da je bila u vezi sa izvesnim Aleksandrom Čabarkapom, inače Ljubinim dečkom, koji je tvrdio da je bio u vezi sa Dobrojevićevom i da ju je šamarao po kafićima, kao i da ima provokativne snimke koji to dokazuju.

- Nikad čula za tog dečka, ti snimci ne postoje, slobodno neka ponudi da objavi negde, da se pokaže, ali ja znam da to ne postoji, ja čoveka ne znam - navodi starleta.

Tokom boravka u Lisoviću brojni farmeri su se izjasnili da Stanijina i Filipova veza nije stvarna, nema perspektivu i da je samo taktički potez.

- U pitanju je čista ljubomora i sujeta i zavist. Svađe postoje, ja sam temperamentna i to je normalno. Rešićemo on i ja to u četiri zida večeras, mislim na vođenje ljubavi, možda negde i usput! Krizirali smo tri i po meseca, dosta sam čekala - sa uzbuđenjem priča Stanija, i detaljno objašnjava da li je starleta po zanimanju.

- Ja sam foto-model. Slikam se, krasila sam strane prestižnih muških magazina, bila sam u Holivudu kod Hjua Hefnera, ušla sam u top-tri za izbor za naslovnu stranu američkog "Plejboja", poznata sam i zbog "Survajvera", a sada i zbog "Farme" - kaže bivša farmerka.

Nedavno su se pojavile njene golišave slike i to na porno-sajtovima, kao i snimak u kome ona pleše u crvenom vešu i bez silikona, a Stanija to pripisuje sindromu "mladost-ludost".

- Fotografije su nastale još kada sam u pubertetu počela da dobijam grudi i da se slikam sama ispred ogledala, kao i svaka klinka, bez odeće, sama za sebe. I desilo mi se da sam u teretani u Rumi ostavila mobilni na recepciji i neki momci su te slike prebacili na njihov telefon, što se proširilo internetom. Ne vidim šta je loše u tome - objašnjava Dobrojevićeva, i napominje da tada nije sanjala da će biti ovoliko poznata.

Stanija insistira na tome da je stavila tačku na golotinju, jer kaže da joj to ne priliči zbog toga što ima 28 godina i smatra da je "na vreme" to uradila i da sad treba da se uzobilji.

- Sad je vreme da diplomiram, vreme za ljubav, za posao. Ja sam primer mladim devojkama da žive život, da ga žive punim plućima i da putuju, zarađuju, a kada dođu deca, da se smire - zaključila je Stanija, koja je izbegla odgovor na pitanje da li planira da ima decu sa Filipom.

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert Feher

    8. jul 2013 | 11:32

    ona primer???e ne bih voleo da mi je cerka kao ona...

  • mile

    8. jul 2013 | 11:48

    blago se devojci koja sanja da upozna hugh hefnera i kojoj je ponos u zivotu ista stvar! drago mi je sto samo ti nisi pobedila ti si olicenje amoralnih stvari

  • rajvosa

    8. jul 2013 | 12:06

    Ti pokazala pravo lice ? Ti si upravo sakrila svoje pravo lice tokom svih 111 dana. Gledaoci nisu mogli vidjeti ni S od prave Stanije. Sve vrijeme je bila svjesna kamera, i gledaocima nudila samo ono sto je ona procijenila da je dobro. Osim toga, tu je izvjestacena prica sa Filipom. I sama je izjavila da Filip nije smio ispasti "jer ima pricu na farmi". Dakle, to je razlog sto su oni zajedno. Nikada se i nisu ponasali kao pravi momak i djevojka. To je bila samo predstava za male djevjocice i isfrustrirane srednjovjecne zene - da glasaju. Pravila je meksicku sapunicu na farmi. Kao svi su protiv nje i Filipa. Goca je bila zla maceha, Ljuba zla zaova. One su je htjele rastaviti od Filipa. Onda su i Sha umjesali u to. On je onaj zli treci lik u meksickim sapunicama. Decko pojma nije imao o cemu se radi. A ona i Filip konstruisu li - konstrusiu, i sve to dok se drugi ubise od rada, zbog cega se i doslo zapravo na farmu. I naravno, to sve ne bi li djevojcice u njima prepoznale svoje idole i junake. Kao i napacene srednjovjecne zene, koje zude za pravom ljubavi. Seksa je bilo sigurno, ali je ekspresno pomakunuto sa interneta. Sve u svemu, ovdje su trebali pobijediti Sha ili Aki - ali kad se bira izmedju plastike i onog Meme, pa bolje i on nego ova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA