FILIP: Imao sam seks s Jovanom prvo veče!

- Mesec dana smo bili zajedno, od toga smo se viđali sedam dana. Još prvo veče kad smo se upoznali, bilo je seksa u stanu njene drugarice. Kada sam provalio da ne zna da priča i taj njen humor, neki praistorijski, otišao sam u Tursku i udaljio se od nje. Te priče da sam homoseksualac su smešne- rekao je maneken

  • 34

Maneken Filip Panajotović odgovorio je na optužbe misice i njegove bivše devojke Jovane Nikolić da je gej. Filip kaže da su te priče smešne, a kao dokaz da Jovana izmišlja, ima njene poruke na Fejsbuku koje mu je slala pre i tokom veze. Sa misicom je još prvo veče imao seks, ali tvrdi da ju je ostavio i otišao u Tursku zbog njenog "praistorijskog smisla za humor".

- Mesec dana smo bili zajedno, od toga smo se viđali sedam dana. Ja ću da vam nađem poruke na Fejsbuku da se razotrkrije Jovanin identitet. Kad sve moram da pričam, onda ću da kažem, odvela me je u stan neke njene drugarice. Nas četvoro-petoro je bilo u toj istoj sobi i onda smo otišli u kupatilo pored te sobe, ja sam dobio to što sam hteo. Naravno da je bilo seksa - rekao je za "Alo" Panajotović, i dodao zašto mu se Jovana nije dopala, te je otišao u Tursku.

- Kada sam provalio da ne zna da priča i taj njen humor, neki praistorijski, treba u društvu da sedim i da crvenim na neke njene komentare. Uvideo sam da je to stvarno budalaština, zapalio sam u Tursku. Od tada se nisam čuo sa Jovanom, imam njene poruke na Fejsbuku i ako baš insistira da pokažem, ja ću to pokazati. Pitala je zašto ne pričamo, ja sam pričao da nemam vremena i onda je ona rekla - "Hajde da raskinemo". Neka je ostavila ona mene, nemam ja taj problem, ovo je cela istina - iskreno je rekao maneken i nasmejao se na priču da je homoseksualac.

- Ma sve je to super. Moraću da vas razočaram duboko, ja sam oduvek znao ko sam i šta sam. Znao sam koje sam devojke imao, ovo je presmešna tema - rekao je Panajotović i objasnio ko je Steva iz Pančeva, sa kojim ga je povezala Vesna Rivas.

- Steva iz Pančeva je moj najbolji prijatelj, pored Vlade, koji je stalno sa mnom. Ne znam stvarno šta je napravljeno, krivo mi je samo zbog njegove porodice i moje.

(A. Č. / "Alo")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    8. jul 2013 | 14:03

    Pa dobro Filipe, potpuno mi je jasno da tebi ne prilice devojke kao sto je Jovana. Ti i jesi osoba kojoj prilice osobe kao sto je Stanija. Samo ti i ceo svet gledate tvoju POSTENU devojku golu. Mogu da zamislim vasu decu. Ti ces ih uciti da govore, a mama ce ih uciti kako da se oblace (svlace). Sram te bilo. I ti neki kavaljer. Mutava seljacino!

  • xxxxx

    8. jul 2013 | 12:14

    Ako neko ne zna da prica to je onda on, mumlavi mamin i tatin sin

  • Nina

    8. jul 2013 | 13:01

    Dzentlmen nema sta.....a nije ni imao hrabrosti da razgovara sa njom i raskine vezu nego je kukavica pobegla i sad ce nesto da prica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA