BATLER: Mislim da sam nervirao predsednika Srbije!

- Nisam razgovarao s predsednikom Srbije. Mislim da sam ga malo nervirao jer imam jak glas, a na meču sam se dosta drao. Mislim da se trgao nekoliko puta - bio je iskren slavni glumac

  • 9

Slavni holivduski glumac Džerard Batler priznaje da je u VIP loži, tokom finala Vimbldona, nervirao predsednika Srbije Tomislava Nikolića, jer ima jak glas i sve vreme je vikao. Glumac je izjavio da je navijao za Endija, budući da su obojica iz Škotske, ali mu nije bilo svejedno kada je Novak izgubio, pošto su veliki prijatelji. Batler je prisustvovao Novakovoj humanitarnoj gala večeri na kojoj je prikupljeno 1,2 miliona evra za decu Srbije.

- Bio sam na "Serbia Openu", družio se sa Novakom, mnogo mi se dopada što se bavi humanitarnim radom. Žao mi je Đokovića zbog Vimbldona, ali on će osvojiti još mnogo turnira, obojica će - rekao je Batler za "B92", i dodao da je verovatno nervirao predsednika Srbije, budući da je sve vreme vikao iza njega.

- Nisam razgovarao s njim. Mislim da sam ga malo nervirao jer imam jak glas, a na meču sam se dosta drao. Mislim da se trgao nekoliko puta - bio je iskren slavni glumac.

(A. Č. / B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA