EKREM: Ne znam ko je Tači, izvinjavam se Srbiji (VIDEO)

"Ja se ne razumem uopšte u to. Nabrajao sam sve republike, nisam se dobro izrazio. Mnogo se izvinjavam celoj Srbiji. Molim vas, nisam ja političar", rekao je Jevrić u emisiji "Narod pita"

  • 11

Bivši učesnici "Farme" Ekrem Jevrić, Filip Panajotović, Andrija Marković Aki i reper Ša bili su gosti u emisiji "Narod pita", gde su odgovarali na različita pitanja kako gledalaca, tako i voditelja Ognjena Amidžića i Aleksandre Jeftanović.

Jedan od gledalaca pitao je Jevrića da li oseća sramotu što je pozdravljao Hašima Tačima, a Ekrem je iz topa odgovorio:

- Sigurno je da znam da sam pogrešio. Nisam znao ko je predsednik. Ja sam kao mislio da je muškarac, a to je žena. Ja se ne razumem uopšte u to. Nabrajao sam sve republike, nisam se dobro izrazio. Mnogo se izvinjavam celoj Srbiji. Molim vas, nisam ja političar, ja imam druge poslove - rekla je internet-zvezda.

Ognjen je pitao Ekrema koja devojka mu je lepša - Stanija Dobrojević ili Jovana Nikolić. Jevrić se opredelio za starletu, istakvši da ona ima bolje grudi od misice.

Na Ognjenovo pitanje da li je tačno da je Ekrem bio u vezi sa Pamelom Anderson, Jevrić je odgovorio da ne zna ko je ona.

Gosti emisije "Narod pita" dobili su pitanje kada je počeo Prvi svetski rat. Dok su Filip i Ša jedini odgovorili tačno, ostali farmeri se nisu proslavili. Ekrem je rekao da se ovaj događaj desio 1941. godine,  a Aki 2013. godine.

Pogledajte odgovor Ekrema Jevrića na pitanje zašto je pozdravljao Hašima Tačija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Саван Саватић

    10. jul 2013 | 10:44

    Не примамо извињење. Иди екреме па зајебавај неког другог.

  • SIC

    10. jul 2013 | 11:46

    Ne lazi bre Ekreme, znas ti odlicno koga si pozdravljao!!!!

  • ivana

    10. jul 2013 | 10:53

    Ekremu ko zameri taj je lud!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA