PETROJKA: Pijani muž me trudnu ubijao od batina!

"Dobijala sam teške batine. Dok sam bila trudna, bio je izuzetno loš prema meni. I tad me je tukao, šutirao... Muka mi je kad pomislim na sve to", rekla je glumica Tijana Vučetić, zvezda serije "Selo gori, a baba se češlja"

  • 10

Glumica Tijana Vučetić, koju pamtimo po liku Petrojke iz serije „Selo gori, a baba se češlja“ je pre dva meseca pokrenula zahtev za razvod braka jer ju je tri godine zlostavljao suprug.

Bivša učesnica "Farme" za "Kurir" je ispričala da je prošla kroz pakao i da je s detetom morala da potraži spas u Sigurnoj kući.

Skoro svakog dana pijan ju je tukao, čak i u trudnoći, ali je preko svega prelazila jer ga je volela i nadala se da će biti bolje.

- Nakon mog izlaska sa "Farme" pokrenula sam za razvod braka. Nemam snage više da trpim fizičko i psihičko nasilje. Ako zbog nekog završite u Sigurnoj kući, taj svakako nije vredan ni truda, ni opraštanja. Sad je kraj, tri godine sam prolazila kroz pakao. Kad je pijan dolazio kući, tukao me je i maltretirao. Dobijala sam teške batine. Dok sam bila trudna, bio je izuzetno loš prema meni. I tad me je tukao, šutirao... Muka mi je kad pomislim na sve to. Iako su mi svi govorili da ga napustim kad je prvi put digao ruku na mene, nisam imala hrabrosti jer sam se plašila da mi ne naudi, a i mnogo sam ga volela.

Tijana je dodala da je pre godinu dana boravila sa detetom u Sigurnoj kući i rekla da su joj to bili najteži trenuci u životu. Bez obzira na sve što je preživela, popularna Petrojka je naglasila da ćerku nikad neće okretati protiv oca.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    10. jul 2013 | 12:10

    To đubre si trebala odmah šutnuti iz svog života.

  • Stranac

    10. jul 2013 | 12:12

    Veliki je zo frajer koji tuce trudnu zenu gde li ce mu dusa nek si ga sutnula

  • Bane

    10. jul 2013 | 13:15

    Jel su ovakve žene mentalno retardirane? Ozbiljno pitam. Pazi, on je trudnu tuče, ona ga voli. Mozga nigde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA