DŽEJ LO: Zbog karijere sam bila beskućnik!

"Nisam išla na koledž, već sam želela da se bavim plesom. Pobegla sam od kuće zbog svađe sa majkom i morala sam da spavam na kauču u plesnom studiju jer nisam imala gde", poverila seDženifer u jednom intervjuu

  • 1

Zanosna latino diva Dženifer Lopez u intervjuu za magazin "W" otkriva da je zbog plesa odustala od koledža, kako se posvađala sa majkom, a onda i pobegla od kuće, dok je cenu ostvarenja svog sna platila spavanjem na kauču u plesnom studiju.

Sada je jedna od najuspešnijih i najbogatijih pevačica, ali nije uvek bilo tako. Naime, Džej Lo je primer kako ostvarenje sna može da bude i te kako trnovito.

- Bila sam beskućnik zbog karijere. Mama i ja smo vrlo tvrdoglave. Nisam htela da idem na koledž, već sam htela da igram i da se bavim muzikom - rekla je Lopezova, koja je svoju karijeru počela u televizijskom šouu "In Living Color".

Latina kaže i da joj je dugo trebalo da se navikne na holivudski stil života.

- Nisam volela Los Anđeles, a sada mi je prirastao za srce, ali on mi ne daje snagu kakvu mi je pružao Bronks - rekla je ona.

Da potsetimo, Džej Lo važi za jednu od najuticajnijih hispano izvođačica u SAD. Pored toga što je snimila više od 30 filmova i osam muzičkih albuma, ona je i modni dizajner i televizijski producent.

(J. J./Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA