VIKIPEDIJA: Ovo su učesnici sledeće "Farme" (FOTO)

Na spisku koji se našao na čuvenoj internet enciklopediji našla su se imena poput Milice Pavlović, Soraje Vučelić, manekenke Mine Milenković, ali i legendarnog muzičara Branimira Džonija Štulića i fudbalera Nikole Žigića

  • 19

Pre nekoliko dana završen je četvrti serijal "Farme", u kojoj je pobedio slikar Sulejman Memo Haljevac i osvojio vrednu nagradu od 50.000 evra. Već uveliko u medijima je počelo da se spekuliše o učesnicima novog izdanja rijalitija televizije "Pink" koji će početi sa emitovanjem u septembru, a listu navodnih kandidata objavila je internet enciklopedija Vikipedija.

Na njoj su se našla imena poznatih ličnosti različitih profila. Listu kandidata predvode voditeljka Suzana Mančić, Relja Popović iz "Elitnih odreda", zanosna zvezda "Granda" Milica Pavlović, Katarina Ostojić Kaja, kao i folk pevačica Nada Topčagić, za koje se već pisalo da bi mogli da učestvuju u ovom šou-programu.

Kako navodi Vikipedija, za vrednu novčanu nagradu koja očekuje pobednika "Farme" boriće se i dojučerašnji farmer Ekrem Jevrić, koji bi na imanje u Lisoviću ušao sa suprugom Igbalom. Takođe, učešće u šouu TV "Pink", navodno, ponoviće i pevačica Zorica Brunclik.

Manekenka Mina Milenković, koja je nedavno uzburkala javnost kada je objavljena vest da je nestala i silovana, prema pisanju ovog sajta bi trebalo da se bori za titulu najboljeg takmičara u ovom rijalitiju, a ista stvar važi i za bivše ukućane "Velikog Brata" - prsatu starletu Soraju Vučelić i muzičara Milića Vukašinovića.

Međutim, na ovom spisku su se našla imena ljudi za koje se smatra da sigurno neće biti novi farmeri. To se pre svega misli na legendarnog frontmena grupe "Azra" Branimira Džonija Štulića, koji je nedavno izjavio da neće održati koncert u Beogradu, kao i na poznatog srpskog fudbalera Nikolu Žigića.

Ostali učesnici "Farme 5" prema Vikipediji su pevač Nenad Knežević Knez, zvezda "Prvog glasa Srbije" Zoran Stanić, manekenka i supruga voditelja Ognjena Amidžića Danijela Dimitrovska, kao i pevačica Dunja Ilić.

Pogledajte kompletnu listu učesnika nove "Farme" objavljene na sajtu Vikipedija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA