HRVATSKI HIRURG: Severinine usne su loše urađene!

- Severina je imala problema s usnama, puno su joj bile natečene. Prava šteta, lepa je i onaj ko je obavio operaciju morao je više da se potrudi- kaže čuveni šezdesetdvogodišnji plastični hirurg Željko Zenić kojeg zovu "umetnik sa skalpelom"

  • 9

Šibeničanin i jedan od najuglednijih plastičnih hirurga iz Ofenbaha, dr. Željko Zenić tvrdi da su Severinine usne loše urađene, te da su hirurzi morali mnogo više da se potrude oko pevačice. Poznato je da hrvatska pevačica ima silikone u ustima, a često se čini da su joj natečene, što potvrđuje i Željko.

- Severina je imala problema s usnama, puno su joj bile natečene. Prava šteta, lepa je i onaj ko je obavio operaciju morao je više da se potrudi- kaže šezdesetdvogodišnji čovek kojeg zovu "umetnik sa skalpelom".

Željko je plastični hirurg kod kojega dolaze ličnosti iz celog sveta, a promenio je izgled mnogim poznatim i slavnim osobama. Zanat je izčuo kod najboljih nemačkih hirurga, a iz Hrvatske je otišao jer nije dobio pravu priliku.

Podsetimo, Severina će se najverovatnije pojaviti kao žiri u "X faktoru" koji u oktobru počinje da se prikazuje na TV "Pink".

(A. Č./ Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA