Ovo je nova devojka Vladimira Stojkovića! (FOTO) (VIDEO)

Dejana Živković rođena je u Beogradu 09. oktobra 1992. godine, a Srbiji je poznata po učešću u rijalitiju "Prvi srpski top model". Tokom uspešne manekenske karije krasila je mnoge svetske naslovnice, a pojavila se u spotu pevača Darka Radovanovića za pesmu "Ej moja ti"

  • 29

Bivši golman Partizana Vladimir Stojković navodno je u emotivnoj vezi sa manekenkom Dejanom Živković, a kako nezvanično saznajemo svoje emocije pokazali su u petak na splavu "Sound" i u nedelju ispred "Mek Donaldsa" na Novom Beogradu gde su se ljubili na očigled prisutnih. Naime, iako još nije zvanično razveden od supruge Bojane Stojković, Vladimir se provodi u Beogradu sa Dejanom, a zajedničku fotografiju na kojoj grli manekenku postavio je na svoj Instagram profil.

Dejana Živković rođena je u oktobru 1992. godine, a javnosti je postala poznata nakon učešća u "Prvom srpskom top modelu", gde je gledaoce osvojila svojim bujnim oblinama, ali nije uspela da pobedi. Kako kaže, njena prvenstvena ambicija je da postane slavna, a krasila je mnoge naslovnice srpskih magazina, ali i prestižni italijanski "Vog".

Kao mlađa bavila se atletikom i njoj je zahvalna za svoju sportsku građu.

Nakon učešća u rijalitiju, Dejana je započela karijeru u bečkoj modnoj agenciji. Karijeru je nastavila u Milanu, a pored brojnih poslovnih uspeha, 2011. godine upoznala je i belgijskog modela Markusa Andrea u kojeg se zaljubila na prvi pogled. Svojevremeno je izjavljivala da je to velika ljubav koja joj mnogo znači, čak je i upoznala njegove roditelje Lisabonu, a i Markus je posetio Beograd nekoliko puta.

Međutim, ta veza je bila kratkog daha, a nakon toga, Dejanu su spajali sa mnogim poznatim ličnostima iz Srbije, uključujući Lolu Smiljanića, sa kojim je bila samo jedno leto u vezi.

Dejana je popularnost u Srbiji stekla nakon učešća u rijalitiju, a svoje fanove redovno obraduje nekom fotkom na kojoj pozira u veoma provokatinoj pozi. Voli da ističe svoje telo, a grudi i guza su uvek u prvom planu.

Živkovićeva je bila model u spota pokojnog pevača Darka Radovanovića za pesmu "Ej moja ti".

Manekenka je redovno posećuje klubove i splavove, a ne krije da voli dobro da se zabavi. Viđena je sa mnogim poznatim facama, fudbalerima, menkenima i glumcima. Takođe, ističe da obožava da putuje.

Nakon što je viđena sa bivšim golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem kako razmenjuje nežnosti na beogradskom splavu "Sound", krenula su spekulisanja da je upravo ona kriva za razvod golmana i manekenke Bojane Stojković. Naime, Bojana je odlučila da se sporazumno razvede od Vladimira, nakon što je saznala da je vara. Golman se složio sa odlukom svoje zakonite žene, a u međuvremenu izlazi i provodi se sa svojom novom izabranicom. Par je viđen u nedelju kod "Mek Donaldsa" na Novom Beogradu kako se strasno ljubi.

Stojković je danas na svoj Instagram profil okačio fotografiju na kojoj grli mladu manekenku. Inače, Dejana neodoljivo podseća na Vladimirovu suprugu Bojanu, budući da osim tamnne puti i kose, obe imaju velika senzualna usta.

Kako će se ova ljubavna priča odvijati, ostaje da vidimo u narednom perodu.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA