Stojke: Kučko neverna! Bojana: Razvodim se, tačno je!

- Da, potvrđujem vam, istina je da se razvodimo. Sporazumno i na miran i civilizovan način ćemo to uraditi - rekla je Stojkovićeva, a Vladimir na Tviteru danima kači pesme poput "Kučka neverna" od Željka Bebeka

  • 15

Bivši golman Partizana Vladimir Stojković i njegova supruga manekenka Bojana Stojković razvode se posle četiri godine braka, navodno zbog Vladimirove ljubavne afere sa poznatom beogradskom dizajnerkom koja je u stabilnom braku. Naime, Bojana ne može da oprosti suprugu što ju je prevario s udatom ženom, zbog čega je pokrenula pitanje brakorazvdne parnice, a golman se složio da je najbolje da se sporazumno raziđu.

Nakon četiri godine braka, manekenki Bojani Stojković izgleda su dozlogrdile Vladimirove prevare, a "kap koja je prelila čašu" bila je tajna veza s udatom beogradskom dizajnerkom. Bojana je još pre šest meseci odlučila da se razvede, ali je odustala. Pošto u njihovom odnosu više nema ni razumevanja ni ljubavi, odlučila se na sporazumni razvod, na šta je Vladimir pristao.

- Između Bojane i Vladimira stvari već dugo ne štimaju. Kad su se pomirili, bili su neko vreme u dobrim odnosima, a onda je sve krenulo po starom. Supružnici su pre dve i po godine imali bračnu krizu iz istih razloga kao i sada. I tada su navodno problem bile Vladimirove prevare, a sada je Bojana saznala da je on u vezi sa jednom poznatom dizajnerkom koja je u braku. Čuo sam da je Vlada ozbiljno zaljubljen u tu ženu - rekao je izvor lista "Alo".

Bojana je potvrdila saznanja medija da se sporazumno razvodi, a sa sinom Lavom i bebi-siterkom otputovala je u porodičnu kuću u Kotoru, dok je Vladimir provodio vreme u Budvi, da bi se za vikend vratio u Beograd.

 

- Da, potvrđujem vam, istina je da se razvodimo. Sporazumno i na miran i civilizovan način ćemo to uraditi - rekla je Stojkovićeva za "Alo".

Podsetimo, Bojana i Vladimir su imali ozbiljnu krizu u braku tokom 2011. godine kada se sumunjalo da je Bojana neverna, a golman je navodno pretukao manekenku pred njihovim sinom Lavom.

(A. Č. / Alo, Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perikle

    22. jul 2013 | 13:59

    Bolje da slusa Janjicara od Cuneta Gojkovica.Izgleda je opet Bajko bio u akciji...hahaha

  • VforV

    22. jul 2013 | 13:10

    A xa xa xa xa... Evo odlicnog para za neki rijaliti...

  • heisenberg

    22. jul 2013 | 13:20

    nije potpisao novi ugovor i odmah cao zdravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA