FILIP: Da nisam sa Stanijom, bio bih miljenik nacije!

Maneken je izjavio da se sa farmerima sukobljavao zbog romanse sa starletom, ali da mu nije žao jer je time sačuvao njihovu vezu

  • 0

"Farma" se završila pre više od mesec dana, a prašina oko najatraktivnijeg rijaliti para nikako da se spusti. Naime, Filip Panajotović i Stanija i dalje su u centru pažnje zbog svoje romanse, a maneken je u emisiji "Narod pita" govorio o tome kako je starleta najbolja "riba" na Balkanu.

Do ušiju zaljubljeni Panajotović, tokom čitave emisije odgovarao je na brojna škakljiva pitanja u vezi sa Stanijom, demantovao je njihovu veridbu, starletinu trudnoću i navodni abortus na "Farmi". Uz to, maneken je istakao da je njegova lepša polovina ujedno i najbolja "riba" na Balkanu, i da je imao sreće da bude baš sa njom.

Nakon rijalitija kaže da sebi zamera brojne sukobe sa farmerima, ali i ističe da ga je na svađe navodila upravo veza sa starletom.

- Da nisam bio sa Stanijom, ne bih upadao u sve te svađe i možda bih bio miljenik nacije - rekao je maneken, i dodao da je ipak zadovoljan što je sačuvao njihovu vezu.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA