VARALA GA S PREDSEDNIKOM ZVEZDE: Ovo je dečko Bojane Stojković, zbog kog se razvodi od golmana Partizana

Bojana Stojković već duže od godinu dana vara Vladimira s Branislavom Đurđevićem, direktorom Elektromreža Srbije i predsednikom Skupštine KK Zvezda

  • 9

Golman PARTIZANA Vladimir Stojković razvodi se od Bojane Rajić Stojković zbog toga što ga je varala, ni manje, ni više nego sa - PREDSEDNIKOM ZVEZDE. Branislav Đurđević, direktor Elektromreža Srbije i prvi čovek Skupštine Košarkaškog kluba Zvezda i zgodna manekenka u vezi su već duže od godinu dana, a Stojke je za to saznao tek nedavno, otkriva za Telegraf izvor blizak Stojkovićima.

- Dosta ljudi iz Bojaninog okruženja znalo je da se ona tajno viđa sa Banetom. Njih dvoje su uveliko bili u vezi čak i u vreme dok je čitava javnost brujala o Stojketovim neverničkim akcijama po beogradskim splavovima, a priča o Bojaninim navodnim avanturama s Vladom Mandićem je bila samo zamazivanje očiju i odvlačenje pažnje. Stojke je u jednom trenutku počeo da sumnja da su Bojana i Bane više od prijatelja, vrlo brzo se i uverio da ga supruga vara upravo s Đurđevićem i odmah je odlučio da se razvede, zaključuje sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

Branislav Đurđević je rođen 1978. godine u Beogradu, studirao je u Americi na Univerzitetu Mount Ida (Boston, Masačusets) gde je diplomirao 2002. godine. Bio je asistent finansijskog direktora komapnije US Steel Srbija, a radio je i u kompaniji "Koka-Kola". Trenutno obavlja funkciju izvršnog direktora kompanije Elektromreža Srbije. Na mestu predsednika Skupštine KK Zvezda zamenio je Žiku Anđelkovića, a i sam je nekad igrao košarku (prošao mlađe kategorije Čukaričkog, a igrao i na Univerzitetu u Bostonu).

Vladimir i Bojana objavili su pre nekoliko dana da se zvanično razvode, a ni golman, ni manekenka nisu želeli za medije javno da govore o pravim razlozima bračnog brodoloma. Stojke je na svoj Tviter profil simbolično okačio Bebekovu pesmu "Kučka neverna", a poslednjih nekoliko dana uslikan je u prilično strasnim pozama s prezgodnom manekenkom Dejanom Živković.

(Telegraf.rs)

NAPOMENA: Ovaj tekst, deo teksta ili informacije iz teksta dozvoljeno je preuzimati i objavljivati u drugim medijima isključivo uz navođenje izvora i linkovanje ka ovoj stranici. Sve drugo je kršenje zakona o autorskim pravima i kažnjivo je po zakonu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hi!

    24. jul 2013 | 16:52

    Xaxaxa,a da je bio predsednik partizna,oprostio bi joj?!

  • Darko

    24. jul 2013 | 16:57

    Naš je Bane je*o Bojanu,Bojanu,Bojanu a možda e i Bajko a?!!!!

  • cigani ludaci

    24. jul 2013 | 17:01

    Nas novi ljubimac ....NAS JE BANE J**O BOJANU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA