LANA DEL REJ LEJDI GAGI: Izgledaš kao muškarac, pričaš kao derište! (VIDEO)

Mlada pevačica Lana del Rej "osula je paljbu" po svojoj koleginici Lejdi Gagi i time izazvala gnev poštovalaca kontroverzne pevačice

  • 10

Pevačica Lana del Rej posvetila je pesmu koleginici Lejdi Gagi i to ne bilo kakvu! Naime, Lana je u numeri isprozivala Gagu, poručivši joj da "izgleda kao muškarac, a ima glas kao derište i da je mnogo loša". Šta je navelo pevačicu da "osuje paljbu" po najplaćenijoj koleginici, nije poznato, ali je Rejova ovim postpukom izazvala gnev mnogih poštovalaca Lejdi Gage.

- Izgledaš kao muškarac, pričaš kao malo dete, preloša si - peva Lana o Gagi u pesmi "So Legit". Čitava numera puna je uvreda na račun kontroverzne pevačice.

Gaga se ovim povodom još nije oglasila, ali je Rejova iazvala gnev Gaginih fanova. Otkad je pesma procurila na internet, "mala čudovišta" ne prestaju sa pisanjem uvreda na račun Lane.

Poslušajte pesmu mlade pevačice:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duško

    24. jul 2013 | 15:32

    Svaka čast Lani na iskrenom i istinitom mišljenju o toj životinji lady gagi!

  • Ooo

    24. jul 2013 | 17:05

    Ali je zato gaga tvorac mnogobrojnih hitova,koje je pravila za druge,i to jos kao tinejdzerka. Dakle umetnik u pravom smislu,bez obzira na fizicki izgled... Ova balavica ce nesto da kaze...

  • nemamime

    24. jul 2013 | 16:19

    Ova Lana Del Rey peva!? Ja bih rekao da recituje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA