BIVŠA KLUNIJEVA DEVOJKA: Nisam htela da se udam za njega!

Stejsi Kibler, od nedavno još jedna u nizu bivših devojaka Džordža Klunija, kaže da njih dvoje nisu nikad razmišljali o braku i da ona nije tip žene za udaju

  • 3

Nakon nedavnog raskida sa holivudskim zavodnikom Džordžom Klunijem(52), manekenka i glumica Stejsi Kibler(35) izjavila je u jednoj televizijskoj emisiji da rastanak sa glumcem nije bio ni malo dramatičan i da njih dvoje zapravo nikad nisu ni pričali o braku.

Brojni američki mediji spekulisali su da je raskid usledio jer je Stejsi insistirala da se ona i Kluni venčaju, dok on to nije imao u planu, a od nedavno je procurela i informacija da je dvogodišnju vezu sa Kilberovom glumac prekinuo navodno zbog Eve Longorije.

S druge strane, zgodna manekenka demantuje te navode i ističe da ona nije tip žene koji razmišlja o udaji.

- Nikada nisam razmišljala da se udam za Džordža, zapravo, svako ko me poznaje, misli da je to smešno. To je poslednja stvar koja mi je na pameti - rekla je Kiblerova, iako detelje oko raskida nije želela da otkriva.

Ova tridesetčetvorogodišnja manekenka kaže i da se nakon raskida oseća dobro, i da su ona i Kluni ostali u prijateljskim odnosima.

- Ništa dramatično se nije dogodilo. Sve je u redu, ja uvek živim u sadašnjosti. U svemu vidim pozitivnu stranu i veoma sam uzbuđena zbog novog projekta - rekla je Stejsi, koja se od nedavno našla u ulozi voditeljke emisije "Supermarket" na "Lajftajmu".

(J. J./celebitchy.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA