ROĐENDAN MIKA DŽEGERA: Frontmen "Stonsa" puni 70 godina (FOTO) (VIDEO)

Iako je zašao u osmu deceniju života, ovaj legendarni roker i dalje žari i pali na muzičkoj sceni

  • 0

NEUNIŠTIV! Mik Džeger, frontmen čuvenog sastava "The Rolling Stones", danas puni 70 godina. Kako prenose britanski mediji, ovaj legendarni roker je pre nekoliko vikenda proslavio rođendan u privatnom klubu Lulu u Mejferu u Londonu, a žurki su prisustvovali njegova devojka L'Vren Skot i deca Džejd, Džejms, Elizabet i Džordžija Mej, kao i mnoge poznate ličnosti.

Džeger je rođen davne 1943. godine u engleskom mestu Daftord i kao mladić pokazivao je izuzetan talenat za muziku.

Zajedno sa svojim školskim drugom Kitom Ričardson, zatim Bilom Vajmanom, Brajanom Džonsom i Čarlijem Votsom formira sada već čuveni bend "The Rolling Stones" 1962. godine.

Džeger je sa bendom, koji je prošle godine obeležio 50 godina postojanja, snimio brojne hitove kao što su  "Satisfaction," "Jumpin'' Jack Flash," "Sympathy for the Devil", "Paint It Black", "Anybody Seen My Baby", "Start Me Up" i ostali.

Iako je zašao u osmu deceniju života, Mik važi za energičnog rokera  mladog duha koji ume da "raspali" publiku. Tokom nastupa u zemljama van engleskog govornog područja, ovaj pevač voli da komunicira sa fanovima na njihovom maternjem jeziku.

Pogledajte kako se Mik Džeger na koncertu u Beogradu obratio publici na srpskom jeziku

Kada je reč o njegovom emotivnom životu, Džeger je dva puta bio u braku, prvo sa Bjankom de Macias, a zatim sa Džeri Hol.

Inače, frontmen "Stonsa" je veliki ljubitelj žena, a mediji su ga povezivali sa damama kao što su Anđelina Džoli, Karla Bruni, Dženis Dikinson i ostale. Ima sedmoro dece.

Pogledajte kako su Džeger i "Stonsi" izveli numeru "Satisfaction"

(Telegraf.rs/Tanjug/Wikipedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA