Rijaliti Ane Nikolić biće emitovan početkom sledeće godine?

Pevačica je nedavno izjavila da nema tih para za koje bi ušla u neki rijaliti-šou, međutim, zgodna Paraćinka je malo promislila i došla na ideju da napravi vlastiti TV projekat

  • 8

Novi album pevačice i planove za koncert u "Areni" bacila je u senku informacija da će Ana Nikolić obožavaocima prirediti rijaliti o svom, kako ona kaže, i te kako uzbudljivom životu.

Pevačica je nedavno izjavila da ni u jedan rijaliti-šou ne bi ušla jer "te pare još nisu odštampane", međutim, Nikolićeva je malo promislila i došla na ideju da pokrene svoj TV projekat, u kome će kamere biti 24 sata uključene.

- Moj život je jako zanimljiv i zato sam došla na ideju da snimim vlastiti rijaliti - pohvalila se zgodna Paraćinka nedavno.

Ovu informaciju potvrdio je i njen brat i PR Marko Nikolić, koji kaže da bi Anina zamisao trebalo da se realizuje početkom sledeće godine, ali da ne zna na kojoj televiziji će biti emitovan.

- Trenutno smo u fazi pregovora, razmišljamo o tome kako bi rijaliti trebalo da izgleda. Ne znamo ni koliko bi se snimao, ni koliko bi se emitovao. O detaljima ću, ipak, kada pregovori budu privedeni kraju - rekao je Nikolić za Telegraf.

Neki spekulišu da će Anina emisija biti slična formatu popularnog američkog rijalitija "Keeping up wiht Kardashian", koji je svojeveremeno obarao rekorade gledanosti.

Da li biste voleli da gledate Nikolićevu 24 sata dnevno?

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BgPetar

    26. jul 2013 | 15:44

    Ma to je sramno danas svaka susa pravi rialiti da bar ima nesto panetno da se vidi.Pa zamislite Anu Nikolic koja ne zna ni osnovnu komunikaciju,koja prica kao da je sa ulice dosla i sad zamislite rijaliti u kom se svevrti oko nje?!?!Ortodoksna glupost!!!

  • Vlada

    26. jul 2013 | 17:33

    misa banana

  • Vlada

    26. jul 2013 | 17:32

    karleusa sindrom,i ova misli da je zvezda,pa ko ce tebe da gleda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA