DŽENIFER ANISTON: Od striptizete do domaćice! (VIDEO)

Glumica u novom filmu igra go-go igračicu, koja se na molbu komšije pretvara da je njegova supruga, inače tradicionalna domaćica, kako bi "porodično" švercovali drogu preko granice

  • 6

Holivudska glumica Dženifer Aniston našla se u provokativnoj ulozi striptizete u novoj komediji "We're The Millers", a za tu rolu morala je da se podvrgne rigoroznoj dijeti, dok je u vrelim scenama nosila više slojeva donjeg veša, kako joj se "ništa ne bi videlo".

Dženifer igra ulogu striptizete, koja se na molbu komšije pretvara da je njegova supruga, inače tradicionalna domaćica, kako bi "porodično" švercovali drogu preko granice.

Zanimljiva transformacije iz striptizete u domaćicu nasmejaće sve filmofile, a premijera se uskoro očekuje i na našim prostorima.

Glumica je zadala muke producentima jer je na sebi tokom snimanja morala da ima uvek tri para gaćica i po tri brusa. Problemi nisu nastali zbog toga što je nedeljama morala da jede samo zeleno povrće, već zato što nije ni slučajno htela da joj se intimni delovi tela vide.

- Imala sam tange i još dva para gaćica preko njih, ne znam zašto, kao da sam se plašila da će spasti s mene i da će se sve videti ako budem nosila samo jedan par - rekla je glumica u intervju za "Access Hollywood".

(J. J. / accesshollywood)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mika

    31. jul 2013 | 17:25

    obozavam je.

  • Bojaaan

    31. jul 2013 | 17:58

    Gledao sam najavu,film ce da bude strava

  • Gruzanin

    31. jul 2013 | 22:00

    Jedva cekam, a setite se uloge sexy zubarke. Strava maca! Kusturice reaguj! Ocemo novu komediju, Zavet 2, da radnja bude sa Srbima u Texasu. Ne zajebavam, samo dajem ideju. Da ponovim, divna zena, prava glumica i lepotica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA