RADILA ZA DŽ: Nataši Bekvalac ukrali 10.000 evra na plaži!

Novosadska barbika ostala je bez celokupnog honorara koji je zaradila nastupajući po grčkom primorju, a kojim je planirala da plati renoviranje stana u Beogradu

  • 26

Porodični odmor na Zakintosu pretvorio se u pravu noćnu moru kada je pevačica Nataša Bekvalac opljačkana na plaži, gde joj je ukraden sav zarađeni honorar u Grčkoj, koji je iznosio 10.000 evra, piše "Alo".

 

Pevačica je uživala na plaži sa sestrom Kristinom, ćerkom Hanom i sestričinom Petrom, kada joj je lopov uzeo iz torbe ceo novčanik u kome su bile kreditne kartice i 10.000 evra, koje su joj u toku dana doneli organizatori diskoteke u kojoj je dva puta nastupala tokom svog boravka na Zakintosu.

 

 

- Kada je shvatila da novca nema, počela je da se trese od šoka i slučaj odmah pijavila policiji - rekao je izvor za "Alo".

 

Na njenu sreću, dokumenta je bila ostavila u hotelu, te će moći da se bez problema vrati za Srbiju. Nakon pljačke pozvala je banku da joj blokira sve kartice, ali i roditelje da joj pošalju novac da pokrije troškove.

 

 

Kako navodi izvor, novosadska barbika je zarađeni novac odvojila kako bi platila majstore i renoviranje stana u Beogradu, u koji planira da se useli pred polazak Hane u školu.

 

(J. J./Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BD

    6. avgust 2013 | 11:49

    10.000 nosi na plazu?!? Ma odsad cu da je pratim gde god da ide na letovanje...... (Da joj cuvam torbu!)

  • Beogradjanka89

    6. avgust 2013 | 12:11

    Ko jos nosi tolike pare na plazu?

  • Dacha

    6. avgust 2013 | 12:25

    Hahaa s tolkim paramaa na plazu ide. Idiot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA