Seksi ples i ledeni pogled Adrijane Lime! (VIDEO)

Manekenka se u reklami za modnu kuću "Miu miu" pojavljuje potpuno obučena i sa muškom frizurom

  • 6

Najpoznatija srpska snajka Adrijana Lima u novoj reklami modne kuće "Miu miu" pojavila se u sasvim novom izdanju - zakopčana do grla i bez bujne frizure.

Brojni fanovi navikli se da Limu vide razgolićenu, najčešće u donjem vešu ili bikiniju, sa bujnim kovrdžama i dugom kosom, međutim, ovom prilikom je zanosna manekenka zakopčana do grla i sa zalizanom muškom frizurom, što nikako nije umanjilo njen seksepil.

Harizmatična Adrijana u videu pleše u kreacijama kuće "Miu miu" sa još nekoliko zavodljivih modela, dok pogledom smrzava sve oko sebe.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Just Daya

    6. avgust 2013 | 16:52

    Bacaka se kao epilepticar na spidu -.-" Ako je to sexy ond savet: Cvrst konopac i drvo :) Leden pogled O.o Ovo je pogled mrtvaca nakon vaskrsnuca :D A ruzna je k'o smrt :( Ovo na njoj je moderno???? Pa lepse se moja baba oblaci Bgm :D Ccccccccc i sta ste rekli, ona je MANEKENKA???

  • Lara

    7. avgust 2013 | 00:23

    Ništa mi se ne sviđa. Ona prazna, pogled prazan, trunčice šarma tu nema.

  • Jokica

    6. avgust 2013 | 18:45

    Ovo Sexy???Ne znam sta ce to Adrijani!Uopste joj nije potrebno uvijanje i glumatanje lezbejke.Ukoliko neko nije primetio,a tesko da nije,ceo snimak izgleda kao scena iz nekog LGBT bara.Jadno.Zenama je sve vise onemogucena zenstvenost,i to je ozbiljan problem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA