Banjalučanin prodaje lubenice koje su okopavali Ekrem i Stanija (FOTO) (VIDEO)

Prodavac voća i povrća nije ni slutio da će njegova simpatična dosetka odjeknuti u medijima, ali je svakako svom sočnom proizvodu napravio odličnu reklamu

  • 0

Lubenice uzgajane na "Farmi" u Lisovićima svi ljubitelji ovog rijalitija mogu kupiti na pijaci u Banjaluci, a prodavac Nenad Makivić tvrdi da su njegov proizvod okopavali niko drugi do Stanija i Ekrem.

Banjalučanin Nenad Makivić dosetio se da svoj proizvod izreklamira na račun popularnog rijalitija "Farma", koji je i te kako gledan na ovim prostorima, te je ispod lubenica koje prodaje napisao da su ih okopavali poznata starleta Stanija i redovni gost "Farme" Ekrem Jevrić.

Prodavac voća i povrća nije ni slutio da će ova simpatična dosetka odjeknuti u medijima, ali on je sebi napravio idealnu reklamu.

On ističe da često pravi slogane za svoje proizvode, kako bi nasmejao i razveselio ljude koji se umorni vraćaju sa posla. Kada je prodavao jabuke, na njima je pisalo "Ovde se ne uzimaju otisci za ličnu kartu", a za jagode je stojao natpis "Birajte pogledom".

Pogledajte prilog Alternativne televizije:

(J. J./etrafika.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA