Nikolija i Plejboj zečica prskaju penom na topu! (FOTO)

Dve lepotice će biti gošće na žurki u Rumi povodom "Foam Festa" koji će biti održan 21. septembra u "Kombank areni"

  • 3

Ćerka pevačice Vesne ZmijanacNikolija Jovanović i Plejboj zečica Snežana Jovičić prskaće penom sve prisutne na žurki 10. avgusta u Rumi povodom "Foam Festa" koji će se održati 21. septembra u "Kombank areni". Za vrelu atmosferu u Rumi zaduženi su "Bitšejkeri", di-džej Dea, uz podršku mnoštva drugih disk džokeja, a haos u peni neće propustiti ni sve popularnija Nikolija Jovanović i Plejboj model Snezana Jovičić - koje će isprskati sve prisutne.

Prethodnih godina su iza pena topova u Rumi stale manekenka Goca Radić, ali i Stanija Dobrojević čije je pojavljivanje na ovogodišnoj žurki gotovo izvesno. Biće ovo tradicionalno fenomenalna žurka i dobra uvertira za sve ono što ljubitelje pene i dobre muzike očekuje u "Kombank areni" u septembru.

Podsetimo, Nikolija je izazvala pozitivne kritike svojim prvim singlom "Ćao, zdravo", a nakon toga i duetom sa Anom Nikolić "Milion dolara". 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA