Biber priveo seksi konobarice kući nakon nastupa!

Biber se odlično provodio tokom koncerta da bi dobro raspoloženje po završetku održale dve slatke crnke. Pevač se zabavljao sa lepoticama, a onda ih je priveo kući

  • 6

Tinejdžer koga zbog neprimerenog ponašanja osuđuje cela nacija, ovaj put je posle svog koncerta u Hemptonu iz kluba otišao sa dve seksi konobarice. Naime, Džastin je Dijanu (24) i Sofiju (32) upoznao na svom nastupu, da bi nastavili da lumpuju. Budući da su se odlično provodili, Biber je napustio klub i zaputio se u svoj hotel, u pratnji dve lepotice.

Biber se odlično provodio tokom koncerta, da bi dobro raspoloženje po završetku održale dve slatke crnke, koje je priveo kući. Tokom nastupa došlo je do fizičkog obračuna između Biberovih telohranitelja i fana koji je želeo da priđe svom idolu. Ipak, ovaj mali incident nije poremetio Džastinovo raspoloženje.

Podsetimo, Biber u poslednje vreme ponašanjem šokira svoje fanove. Vozi u pijanom stanju, lumpuje unezveren od alkohola, piškio je u kofu i pljuvao Klintona, a najnoviji incident se desio na terasi hotelske sobe kada je mladi pevač pljuvao svoje fanove!

(A. Č./ NY Daily News)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA