STIVEN TAJLER: "Walk This Way" smo napisali dok smo čekali kokain! (VIDEO)

- Očekivali smo dilera da dođe, i zezali smo se na bini, ko bi rekao da će iz toga nastati ovako bitna numera - kaže frontmen benda "Aerosmith"

  • 2

KO O ČEMU, BABA O UŠTIPCIMA: Omiljena tema Stivena Tajlera, frontmena benda "Aerosmith" su narkotici, a nakon što je prvo rekao da je svojevremeno na drogu potrošio 20 miliona dolara, pa se korigovao i spustio tu cifru na "samo" šest miliona dolara, sada je otkrio da su gitarista Džo Peri i on čuvenu numeru "Walk This Way" napisali dok su čekali da im diler isporuči kokain!

Za magazin NME, Tajler je ispričao kako je nastala pesma koju je grupa "Aerosmith" snimila davne 1975, i koja im je spasla karijeru kada su je 1986. ponovo snimili sa reperima iz sastava "Run DMC".

- Čekali smo da nam stigne gomila droge, Džo je bio na bini i svirao, ja sam mu se pridružio i počeli smo da "džemujemo" zajedno. Ko je mogao tada da pomisli da će iz tog zezanje nastati tako bitna pesma - ispričao je Tajler.

(Telegraf.rs/NME)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA