Monika Beluči od sutra u Trebinju!

Holivudska lepotica u ponedeljak stiže u Trebinje kako bi počela snimanje filma Emira Kusturice "Ljubav i rat"

  • 2

Slavna glumica Monika Beluči sutra će zajedno sa svojom frizerkom doputovati u Trebinje gde će početi sa snimanjem filma Emira Kusturice, koji režira film i tumači glavnu mušku ulogu. Reč je o ostvarenju "Ljubav i rat", koji će imati tri priče. Plan je da cela glumačka ekipa bude smeštena u hotelu "Platani", a Moniki će se tokom snimanja pridružiti i suprug Vinsent Kasel sa ćerkama.

- Monika Beluči stiže u ponedeljak u Trebinje. U Beograd neće dolaziti, rekla je za "Blic" Dunja Kusturica koja je sa svojim ocem Emirom napisala scenario za film.

Monika je već sarađivala sa Kusturicom, a ovaj put nije imala nikakve posebne zahteve. Bitna su joj snimanja, a ne smeštaj. Glumica će odmah po dolasku dobiti i svoje članove obezbeđenja, ljude koji su bili uz nju i na Kustendorfu. Očekuje se da će lepu Moniku posetiti i suprug sa ćerkama, ali nije preciziran datum njihovog dolaska.

Podsetimo, snimanje filma počelo je još 10. juna. U filmu koji će biti sastavljen iz tri priče govori se o vojniku u jednoj zemlji, u jednom ratu, čiji je zadatak da u selu nabavlja mleko i na magarcu ga doprema do svojih saboraca. U drugoj priči govori se o ženi koja je vojniku davala mleko. Ona je trebalo da se uda, ali na svadbu upada protivnička vojska i ubija sve svatove i goste. U trećoj priči bivši vojnik je pustinjak i monah.

(A. Č./ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    12. avgust 2013 | 07:09

    идемо у требиње

  • ДАШОНИ

    12. avgust 2013 | 09:06

    МОНИКА СИГУРНО САД ПЕВА " ОЈ ТРЕБИЊЕ" ТРЕБИЊЕЕЕ КАД МЕ ВИДИШ ....МЕЕЕЕЕ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA