LJUBINA ĆERKA: Majka me je trudnu i gladnu izbacila na ulicu!

Nakon što je u stanu fizički nasrnula na nju i raskrvarila joj nos, Ljuba je nakon saslušanja u policiji, ćerku Aleksandru Subotić, navodno izbacila na ulicu

  • 42

Ćerka učesnice "Farme" Ljube Pantović, Aleksandra Subotić (16), u intervjuu za Kurir kaže da joj je policija upala u stan s Ljubom u pet ujutru, te da ju je majka fizički napala.

Od njenh udaraca joj je krvario nos i završila je u kadi. Kada su napustile zgradu beogradske policije, Ljuba joj nije dala da ostane u stanu, već ju je isterala na ulicu bez vode i hrane i rekla "snađi se".

- Policajci su upali kao manijaci u pet ujutru, zajedno s Ljubom. Ona me fizički napala da bi mi otela telefon. Krvario mi je nos i rekla sam joj da ne može da me bije pred policajcima, a njihov odgovor je bio: "To ti je staratelj". Nju ja ne interesujem, njoj je glavni problem Čabarkapa, njemu hoće da se osveti. Nakon saslušanja Ljuba me je izvela iz zgrade policije, ne zato što sam htela, nego zato što sam morala da idem s njom - kaže maloletna Aleksandra.

Ljubina ćerka navodi da nije dobila ni da jede ni da pije, te da ju je majka isterala iz kuće.

- Deda je rekao da i ne pomišljam da spavam kod njih. Nisam dobila ni da jedem ni da pijem, ništa, a užasno me je boleo stomak, valjda od tolikog stresa. Ljuba mi je samo rekla: "Snađi se", 'ladno me izbacila na ulicu! Ljuba je kao majka obična nula. Njoj je na prvom mestu karijera, pa momci, pa tek na nekom petnaestom mestu su joj deca!- kaže Aleksandra za Kurir i dodaje da je otišla kod Čabarkapine porodice u Kaluđericu.

Podsetimo, Aleksandar Čabarkapa uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije Ljubinog bivšeg muža Karađorđa Subotića. Čabarkapi je sinoć određen pritvor od 30 dana, a Aleksandra još nije saslušana.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vasojevic

    18. avgust 2013 | 10:40

    A ja bi te ubio da si moja cerka...

  • Jokica

    18. avgust 2013 | 10:43

    Aman ljudi,pa dokle?Dokle cete da trosite prostor na ovakav polusvet?Kaludjericki pilicari.Sibicar mafija. Da vec nije odvratno,bilo bi urnebesno komicno!Sve da ih sakupis i istreses ne vrede 100.eur!O tome pisati i izvestavati?Bruka za novine.To samo vezati lancem,sve od reda pa u bajbok!Da ih vise ne cujemo i ne vidimo!

  • Bora dudi

    18. avgust 2013 | 10:45

    Pravi potez majke. I neka je izbacila iz kuce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA