Ćerke Mileta Kitića i Suzane Mančić u provokativnim pozama! (FOTO)

Elena Kitić i Teodora Kunić na društvenim mrežama imaju brojne obožavatelje koji pomno prate svaki njihov korak, a svojom pojavom oduzimaju dah gde god se pojave. Pogledajte čime zrače dve mlade lepotice

  • 18

Mlada pevačica i ćerka voditeljke Suzane Mančić, Teodora Kunić obožava da se slika u provokativnim pozama na kojima je uglavnom u prvom planu njeno zgodno telo. Teodora je nedavno dobila konkurenciju u vidu ćerke Mileta Kitića i Marte Savić, Elene Kitić koja ima samo 15 godina, ali svojom lepotom zrači gde god da krene.

Lepa Teodora koja je nedavno snimila svoj prvi spot za pesmu "Pola srca" u kojem se pojavljuje i Milan Kalinić, svoje fanove na Fejsbuku redovno obraduje nekom fotkom na kojoj se vidi njena lepota.

Na zgodnom telu mogu da joj pozavide mnoge koleginice koje svakodnevno idu na masaže, drže iscrpljujuće dijete i koriste razne skupocene kreme za negu.

Kao i svaka mlada devojka, Teodora uživa u sređivanju, a svaki momenat njenog života propraćen je slikom koju lepa pevačica i student postavi na društvene mreže.

Mama Suzana nekoliko puta je isticala da svojim ćerkama nikada ništa nije branila, a kako će regaovati na provokativne slike svoje ćerke, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Teodora je nedavno dobila konkurenciju u vidu ćerke pevača Mileta Kitića i Marte Savić, Elene Kitić koja sem talenta za pevanje, pokazuje i svoju prirodnu lepotu. Iako ima samo 15 godina, Elena već dobija komentare da bi mogla da zaseni mnoge pevačice u Srbiji ako odluči da se bavi pevanjem.

Mlada Elena obožava da deli slike na kojima pozira u provokativnim pozama. Pozitivni komentari pljušte sa svih strana, a najviše njih izazvala je slika na kojoj se Kitićeva slikala ispred ogledala u uskoj trenerci.

Ipak, kada se malo bolje zagledate, shvatićete da Elena ima i mamine i tatine crte lica, te da podjednako podseća i na Mileta i na Martu. Na Fejsbuk profilu mlada pevačica ima brojne obožavatelje koji u stopu prate svaki njen korak.

Kosim očima i punim usnama mlada Elena sigurno zadaje muke muškom rodu, a tek joj je 15.

Kako vam se čine dve mlade lepotice?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA