DU JU SPIK SERBIAN? Ovako svetske zvezde pričaju na srpskom (VIDEO)

Pogledajte kako na našem jeziku govore Kobi Brajant, Nikol Šerzinger, Mik Džeger, Monika Beluči, Džoni Dep i ostale zvezde planetarnog džet-seta

  • 22

Monika Beluči nedavno je gostovala u Trebinju, gde snima film "Ljubav i rat" reditelja Emira Kusturice, a na radost mnogih, ova italijanska lepotica progovorila je i na srpskom jeziku.

Osim Monike Beluči, i druge svetske zvezde znaju da kažu po koju reč na našem jeziku, što izaziva simpatije kod srpskog naroda. Predstavljamo vam kako planetarno popularne ličnosti pričaju na srpskom jeziku.

Na ovoj listi nalaze se glumci, pevači, ali i sportisti koji su umećem u svom poslu zadivili svet.

Majk Paton - "Hajde, Jano"

Krećemo od frontmena grupe "Faith No More" Majka Patona. Ovaj sjajni muzičar je zajedno sa svojim bendom nastupio 2010. godina na novosadskom "Exit" festivalu, a osim uobičajenog repertoara članovi legendarne grupe su publiku oduševili izvođenjem pesme "Hajde, Jano". Istu numeru harizmatični bend je odsvirao i na festivalu "Belgrade Calling" dve godine kasnije.

Pogledajte kako je bend "Faith No More" izveo numeru "Hajde, Jano":

Hulio Iglesijas peva "Tamo daleko"

Zavidno znanje srpskog jezika pokazao je i slavni Hulio Iglesijas. Čuveni španski pevač je 2008. godine održao koncert za pamćenje u beogradskoj "Areni", a kao poklon publici, on je na sjajan način izveo pesmu "Tamo daleko".

Ovako Hulio Iglesijas peva "Tamo daleko":

Džoni Dep - "Sve je ovo pi*kin dim"

Holivudski srcolomac je više puta posetio Srbiju, a tokom boravka u našoj zemlji progovorio je i naš jezik. Dep je 2010. godine bio gost Emira Kusturice na Mećavniku, i na insistiranje domaćina poznati američki glumac izgovorio je i jednu rečenicu na srpskom, a to je bila psovka "Sve je ovo pi*kin dim".

Pogledajte kako je to Džoni uradio na Kustin nagovor:

Kobi Brajant psuje na srpskom

Srpskim psovkama nije odoleo i jedan od najboljih košarkaša svih vremena. Kobi Brajant, koji je bio saigrač Vlada Divca i Vladimira Radmanovića, više puta je u toku utakmica sočno opsovao na našem jeziku, i tako prikupio simpatije brojnih Srba. Inače, Brajant pored engleskog, i očigledno pomalo sprskog, govori tečno italijanski jezik.

Ovako na srpskom jeziku psuje čuvena NBA zvezda:

Mik Džeger priča na sprskom

Poslednjih godina tradicija je postala da strani bendovi komunciraju sa publikom na njihovom maternjem jeziku. Ovo je 2007. godine u Beogradu učinio i Mik Džeger, koji je sa bendom "The Rolling Stones" održao koncert na prepunom Ušću. Frontmen "Stonsa" imao je sjajnu interakciju sa publikom, a s njom je razmenio više rečenica na srpskom jeziku.

Pogledajte kako Mik Džeger govori na srpskom jeziku

Nikol Šerzinger komunicira sa publikom na srpskom jeziku

Dve godine kasnije Džegerovim stopama krenula je i atraktivna pevačica Nikol Šerzinger. Zanosna devojka šampiona "Formule 1" Luisa Hamiltona je 2009. godine sa svojom grupom "The Pussycat Dolls" nastupila u beogradskoj "Areni" i iskoristila priliku da kaže koju reč na našem jeziku.

Ovako Nikol Šerzinger priča srpski:

Monika Beluči - "Oprala sam kozu"

Kao što naveli, seksepilna italijanska glumica je pre nekoliko dana u Trebinju pokazala znanje srpskog jezika. Lepa Monika je rekla novinarima da je naš jezik izuzetno težak.

Pogledajte kako je Monika Beluči pričala na srpskom jezuku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    20. avgust 2013 | 00:24

    haha sabane na srpskom pricaju... a ti zivis na srpskoj zemlji

  • aleksandar

    20. avgust 2013 | 01:00

    Za sabana iz zagreba! Pricaju SRPSKI jezik kao i ti sto ga pricas i pises. Samo vam se drugacije izgovaraju neke reci .!.

  • MikiGrobar

    20. avgust 2013 | 01:21

    Zivis na srpskoj zemlji I pricas srpski jezik POTOMCE BECKIH KONJUSARA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA