Rijana oduševljena Đoganijevom ćerkom! (FOTO) (VIDEO)

Pevačica je na svoj Tviter profil okačila link na kome Marinela Đogani peva njenu pesmu "Stay" i napisala da je jako ponosna na Srpkinju

  • 14

VEROVALI ILI NE! Trenutno najpopularnija svetska pevačica Rijana okačila je na svoj Tviter profil link na kojem ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Marinela Đogani izvodi njenu pesmu "Stay". Uz to, Rijana je napisala da Marinela prelepo peva, te da je veoma ponosna na nju.

Rijana je na svom zvaničnom profilu podržala Marinelu, napisavši da divno peva i da je ponosna na mladu devojku.

Marinela je ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, koja je sa majkom snimila pesmu "Unikat". Roditelji su nekoliko puta naveli da nisu oduševljeni činjenicom da ćerka želi da im se bavi pevanjem, ali da joj ne brane. Ipak, mala Đoganijeva nedavno se udala, a o novim pesmama ne razmišlja.

Poslušajte Marinelu izvedbu i recite kako vam se sviđa: 

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opanak

    19. avgust 2013 | 21:43

    jos kada vidis tata dzoletov slow motion i cujes da ima brata po Fanky-u i zove se ,,G" eto ti Rijance jos veceg uspeha!

  • Hm

    19. avgust 2013 | 22:01

    A gde pise da je odusevljena?

  • Njanja

    20. avgust 2013 | 12:23

    Drugari, da li iko pogledao Rijanin Tviter od vas? Apsolutno nigde nema taj njen tvit! Uopste, devojka nikad ne komentarise necije pevanje, a pogotovo da postavlja link. Uostalom, snimak je postavljem 12. maja, a Rijana je taj post kao okacila 13... ne preterujte, i nemojte da lazete ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA