KRENULO IH: Kortni Kardašijan trudna po treći put?

Rijaliti porodica uskoro će biti bogatija za još jednog člana, budući da je sestra Kim Kardašijan navodno još jednom u blagoslovenom stanju

  • 8

Sestra čuvene rijaliti cice Kim Kardašijan, tridesetčetvorogodišnja Kortni, sa suprugom Skotom Disikom već ima dvoje dece, sina Masona i ćerku Penelope, a kako navode američki mediji, TV zvezda ponovo je u blagoslovenom stanju.

Nakon tek pristigle Nort West, ćerke Kim i Kanje Westa, broj članova čuvene porodice Kardašijan nastaviće da raste.

- Kortni je veoma uzbuđena zbog prinove i ovu novost je podelila sa najbližima, prosto nije mogla da izdrži - ispričao je izvor za američki "Hello".

Prijatelji porodice ističu da Kortni i Skot pokušavaju da dobiju još jedno dete još od prošle godine, pa nisu iznenađeni lepim vestima.

Premda gladanost rijalitija "Keeping up with Kardashians" drastično opada, kao i popularnost TV emisije Kris Džener, majke Kortni i Kim, može se sa pravom posumnjati da je ovo još jedan trik organizatora da se privuče pažnja javnosti.

(J. J. / hellomagazine.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA