JEFTIN TRIK: Majka Kim Kardašijan predstavila lažnu ćerkinu bebu! (VIDEO)

Kris Džemer se u emisiji pojavila sa svojom navodnom unukom u naručju da bi je publika dočekala na nogama i sa aplauzom, a onda je ona izjavila da je to dete njene stilistkinje i da ga je pričuvala samo na kratko

  • 2

Brojni gledaoci rijalitija "Keeping up with Kardashians" uzbuđeno su iščekivali novu emisiju menadžera ove popularne porodice Kris Džener u kojoj je ona najavila da će predstaviti svoju unuku Nort Vest, čije fotografije Kim i Kanje ekskluzivno prodaju za dva miliona dolara.

Majka Kim Kardašijan, u cilju da podigne gledanost svoje nove emisije "Kris", putem društvenih mreža objavila je sliku na kojoj drži bebu ispod koje je napisala "nikada se ne zna ko će svratiti u našu emisiju danas", aludirajući na svoju unuku Nort Vest, koja još nije predstavljenja javnosti.

Kris se u emisiji pojavila sa bebom u naručju da bi je publika dočekala na nogama i aplauzom, dok je ona izjavila da je dete u stvari njene stilistkinje i da ga je pričuvala samo na kratko.

Brojni gledaoci na društvenim mrežama okarakterisali su ovaj potez Dženerove kao neukusan i jeftin.

Ovo nije bio prvi put da Kardašijanovi "promovišu" Nort Vest, te je Kim posle porođaja poslala lažne slike svoje bebe prijateljima kako bi ih testirala i uvidela ko će od njih da to prosledi novinarima.

Kako biste vi okarakterisali ovaj potez Kris?

(J. J./ENTV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA